UIT

Vakantie plannen op een rijtje

Het is vakantie (voor velen). Er is zoveel te doen in een vakantie, en daarom heb ik een lijstje gemaakt met een paar dingen die je kunt doen in je vakantie.

Pretpark

Deze vakantie ga ik naar Efteling en Walibi. Je kunt ook bijvoorbeeld naar Disney of een Movie Park gaan. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Vroeger deed ik het altijd met mijn ouders maar je kunt bijvoorbeeld met je vriendinnen of vriend gaan. Plan een dagje weg en je zult zien dat je het leuk vindt.

Uit eten gaan

Ik zelf ga heel weinig uit eten. Uit eten gaan hoeft niet duur te zijn je hebt tegenwoordig ook de ”All you can Eat” restaurants en die maar 25 euro per persoon kosten. En bovendien je hebt ook nog eens een gezellig avondje. Je kunt over alles kletsen en roddelen tijdens het eten.

Film

Dit kan thuis of in de bioscoop zijn. Maar in de bioscoop is het natuurlijk op een groter scherm. Thuis sluit ik altijd mijn laptop aan op de tv en kijk dan een film. Maar dat is natuurlijk niet zo groot als in de bioscoop.

Winkelen

Zelf woon ik in Den Haag een grote stad dus ik hoef niet veel te doen en dan ben ik in de stad! Den Haag is erg leuk als je wil gaan shoppen. Een nadeel ik moet het altijd vooruit plannen omdat met mijn paniekaanvallen en druktes niet samengaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook naar Amsterdam, Rotterdam of Utrecht gaan. Dit is erg leuk met je ouders of vriendinnen.

Slapen bij vriendinnen

Vroeger deed ik dit ook vaak. Je kunt dan gaan roddelen of vreemde mensen opbellen haha. Maar je kunt dan ook bijvoorbeeld een filmpje kijken of een spelletje gaan spelen. Een vriendin leid je altijd wel af!

Pinterest afstruimen

Op Pinterest.com kijk ik voor interieur inspiratie of tattoo inspiratie wat ik dus laatst heb gedaan. Maar je kunt bijvoorbeeld ook leuke DIY projectjes opzoeken en proberen te maken. Bij mij mislukt het meestal maar goed, het was wel leuk geprobeerd!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!