UIT

Vakantie to-do lijst op een rijtje

Het is vakantie, eigenlijk een tijdje al voor vooral de jongeren onder ons.

Eigenlijk maak ik ieder jaar een lijstje met allemaal Tips & Tricks met ideeën qua wat je kunt ondernemen in je vakantie. Eigenlijk is het me dit jaar ontschoten aan de begin van de vakantie! Excuses.. omdat het voor de meeste nog vakantietijd is maak ik een artikel met de leukste ideeën voor wat je kunt ondernemen in je vakantie! Lees dus vooral eventjes mee.

Ga de natuur in

Het liefst ben ik dag-in en dag-uit in de.. natuur! Het is gewoon erg fijn om door het bos te wandelen en een frisse neus op te halen. Zo heb ik zelf een hondje genaamd: Lucca (hij heeft ook een blog!) maar het liefste loop ik dan met hem, een beetje gezelschap is altijd fijn.

Maak foto’s

Zelf heb ik ooit een goede spiegelreflexcamera gekocht: het is eventjes een investering maar.. dan heb je ook zeker wat. Als je net zoals mij van fotografie houdt maak dan foto’s van de dingen om je heen, of ga naar buiten en zoek daar naar de mooiste dingen in de natuur. Overigens kun je ook gewoon met een IPhone camera mooie foto’s maken, die hebben tegenwoordig ook een mooie camera! Tipje: klik op het scherm waar je op wil focussen.

Zonnen

Oke, ik moet eerlijk bekennen dat in ‘Holland’ niet zo super lekker weer is.. maar als het er wel is (er zijn dagen!) neem er dan gebruik van. Zelf heb ik hier altijd vroeg in de ochtend zon rond 9 uur, dan pak ik een stoel en ga eventjes op balkon zitten. Vitamine D is goed voor je! En je kleurt er zo lekker van. Of.. je kunt net zoals mij eens in de week naar de zonnebank. Dit is eigenlijk beter dan de felle zon buiten.

Kijk een leuke film

Zelf huur ik weleens films via Pathe Thuis, via mijn Homecinema. Maar.. je kunt natuurlijk ook via Netflix of andere wegen de nieuwste en vooral de leukste films bekijken. Zo hou ik dadelijk een filmmiddag, want het regent op dit moment buiten 😉

Netflix

Je kunt naast films ook series bingewatch en, zo volg ik op Netflix o.a. deze series: Orphan Black, Mr. Selfridge en Mortal Instruments. Zo heb ik eigenlijk al alle soorten series al gekeken. The 100 en Call the Midwife zijn aanraders, de laatste serie vooral voor mensen die van ouderwetse historische series houden!

Aliexpress

Ehm, ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nu ook aan Aliexpress verslaafd ben. 9 bestellingen zijn al binnen, 32 onderweg, en 8 zojuist besteld die nog bevestigd moeten worden… Moet ik toevallig een shoplog maken, zo ja? Ik vlogvorm of in een artikel? Aliexpress is gewoon geweldig voor mensen met een budget, althans als je net zoals mij besteld dan vlieg je zo door je geld heen.. uitkijken dus!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!