UIT

Vervelende ongemakken bij een vrouw

Soms is het af en toe niet leuk om een meisje te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ‘ongesteld’ zijn, dat is echt niet leuk als je een meisje bent. Van tiener naar puber het is soms niet makkelijk! Je lichaam veranderd, je stemming, en nog heel veel meer! Vandaag heb ik een paar ongemakken die je als meisje of vrouw kunt krijgen. Wil je weten wat?

Ongesteld zijn

Ja elk meisje heeft hier vroeg of laat last van, ongesteld zijn. Nee het is totaal geen feestje, en wij als meisjes of vrouwen zullen echt niet blij zijn als we de eerste dag thuis blijven. Sommige vrouwen kunnen hier echt onwijs last van hebben, ja je kunt mij wel meetellen. Ik en heel veel andere vrouwen kunnen eens per maand de eerste dagen thuis blijven, omdat je niet normaal kunt functioneren. Dus nee, feestje bij mij thuis? Nee helaas.

Blaasontsteking

Heel veel meisjes hebben hier last van, en nee er is nergens waarvoor je moet schamen. Elk meisje of vrouw krijgt dit ooit wel in haar leven cadeau. Je moet er mee leven, gelukkig hebben wij het hier in Nederland goed geregeld dat je het gewoon met een antibiotica kuurtje kunt oplossen.

Lichaam

Als je van Tiener naar de Pubertijd gaat kan je lichaam heel erg veranderen. Het is de natuur, zeg ik dan. Alles veranderd en wordt grote, HA! ja zo is het nou eenmaal. Als meisje moet je hier maar mee dealen.

Dat meisje uit die ene tijdschrift

Niemand is perfect, helaas. Als je in je pubertijd zit wil iedereen wel graag lijken op dat ene meisje uit die ene tijdschrift. Als je eenmaal naar jezelf opzoek gaat, en dat doet ieder meisje. Merk je wel dat niemand zo kan zijn als die ene perfecte model. Hou van jezelf, en dit zeg ik omdat ik hier zelf ook heb mee lopen struggelen.

Ik heb zelf boulimia gehad, en ik gun dit niemand! Daarom zeg ik: accepteer zoals het is. Wil je toch een beetje afvallen? probeer dan oefeningen te doen. Maar ga er nooit te ver erin!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!