UIT

Voor als je in een dipje zit

Iedereen zit weleens in een dipje, iedereen die ik ken heeft wel ooit ergens in zijn/haar leven een dipje gehad.

Vooral tijdens de Winter zit bijna iedereen om mij heen in een dipje, hier heb ik vandeweek al over geschreven. Maar nu schrijf ik over het dipje in het algemeen. En ik geef een paar tips, wat je vrolijker kan maken.

Bij mij sta ik er ook echt mee op, eens per maand krijg ik een dipje. Ik weet niet wat het is, misschien heeft het ook met mijn paniekaanvallen te maken. Ik vind als je medicijnen slikt voor een depressie bijvoorbeeld, niet heel nuttig. Er zijn ook dingen die je in het dagelijks leven kunt doorvoeren.

Sporten

Je hoeft niet altijd naar de sportschool om te sporten. Zo gebruik ik een App voor het sporten, een van die Apps is FitStar. De personal trainer in de App is onwijs motiverend. Meestal bij het sporten helpt een muziekje erbij, ik kan echt niet zonder muziek en het motiveert je ook natuurlijk. Ik heb een abonnement op de sportschool maar zovaak kom ik er ook weer niet, ik heb hem nu opgezegd. Want ik wil thuis oefeningen gaan doen. Ieders keus toch?

Vrienden

Vrienden kunnen je onwijs motiveren. Vooral als je in een dipje zit. Bel ze op en zeg hoe je je voelt. Het helpt want bij je vrienden kun je huilen, praten en lekker kletsen over alles en nog wat. Je vrienden kunnen je motiveren om verder te gaan.

Chocolade

Ik als meisje vind Chocolade helemaal geweldig, het is gewoon erg lekker.. Ik denk niet dat ik de enige ben toch? Soms mag je het wel eten, maak af en toe een uitzondering. Je kunt niet altijd maar gezond eten.

Huilen

Soms kun je je tranen niet inhouden, huilen is niet erg. Het is soms juist goed om even je tranen te laten lopen! Soms is er gewoon niks beters dan even alles te laten lopen, Toch?

Muziek

Hier bedoel ik geen zielige muziek mee, nee dat helpt niet echt mee. Ik vind de nummers van Justin Bieber de laatste tijd best leuk. Van muziek kun je vrolijk worden en je kunt er beter mee in je vel zitten. Je hebt tegenwoordig ook van die apps waarmee je met liedjes kunt meezingen, dit kun je natuurlijk ook via You-tube doen.

Neem een bad

Als je geen bad heb dan kun je natuurlijk een lekkere warme douche nemen. Het is misschien weer iets waar je geen zin in hebt, maar warm water is ontspannend, dus des te beter.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!