UIT

Waar kokos(olie) goed voor is

Kokosolie, je kunt het bijna overal voor gebruiken. Bijvoorbeeld voor je haar, nagels, je huid en als crème.

Ik wist altijd wel dat je met kokosolie kunt koken, of helpt tegen eczeem. Maar je kunt het ook als beauty product gebruiken, en bijna iedereen heeft wel kokosolie in huis. Benieuwd naar wat je kunt doen moet kokosolie?

Je kunt kokosolie voor heel veel dingen gebruiken, het is dus in je dagelijkse leven heel erg handig. Je kunt kokosolie in alle natuurwinkels en zelfs ook supermarkten vinden, maar hoe handig is het nu echt? De sterren gebruiken kokosolie zelfs om hun tanden mee te poetsen!

Droge plekken op je huid

Heb je een droge huid, of misschien wel plekjes die wat olie kan gebruiken? Smeer dan een klein laagje op je huid, zo kun je heel makkelijk de droge plekjes behandelen. Kokosolie is daarom ook een goede vervanger voor alle Body lotions, en Scrubs die er op de markt zijn. Dus het is ook nog eens hele goede budget product.

Voor in je haar

Omdat mijn haar nogal vaak geverfd is, en omdat ik het elke dag was moet ik een product gebruiken die mijn haar voedt. Omdat de meeste producten nogal duur zijn moet ik altijd op zoek gaan naar een alternatief. Kokosolie kun je makkelijk een klein beetje in je punten smeren, zo kun je je beschadigde haar behandelen. Je haar wordt hier mooi glanzend van!

Nagelriemen

Je kunt zelfs kokosolie voor je nagelriemen gebruiken, als je hier een klein beetje van gebruikt en een of twee keer per dag doet dan worden je nagelriemen heerlijk zacht, en krijg je hele mooie nagels!

Psoriasis

Psoriasis is een soort van Eczeem, ik heb hier al sinds ik klein was last van. Tot dat ik de tip kreeg om Kokosolie te gebruiken op de droge plekjes, dit heeft me zo geholpen dat ik van die plekjes al jaren af ben. Ik heb het alleen nog in me haar zitten, helaas kun je dat niet zomaar op je hoofdhuid smeren! Maar ik vind het heel goed werken!

Lippen

Heb je beschadigde lippen kun je heel makkelijk Kokosolie als een soort van lippenbalsem gebruiken. Smeer het op je lippen, en je lippen worden direct al zacht. Heerlijk!

Make-up

Als je bijvoorbeeld op reis gaat, kun je Kokosolie gebruiken als een soort van Make-up Remover. Smeer wat kokosolie op je huid en gebruik daarna een watje voor de overtollige Make-up van je gezicht af te halen! Ook kun je Kokosolie gebruiken als een oogcrème, zo voed je je huid ook nog eens.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!