UIT

Waar kun je olijfolie voor gebruiken?

Olijfolie.. waar is dit nou eigenlijk allemaal goed voor? Ik vroeg het mezelf ook af, nou weet ik zelf dat olijfolie goed is voor je haar eens in de zoveel tijd.

Maar waar is het verder allemaal goed voor. Vandaag ging ik op onderzoek uit, ik wilde zelf ook heel graag weten waarvoor het allemaal goed was. Ik kwam heel veel goede ideeën tegen, en vandaag deel ik ze met jullie! dus lees vooral verder.

Olijfolie: waar werkt het allemaal voor?

Je hoort het steeds vaker: middeltjes die altijd al in je kast stonden, die je eigenlijk als beauty product kunt gebruiken. Zo hebben de meeste mensen wel Olijfolie in hun kast staan: wist je dat je olijfolie ook makkelijk kunt gebruiken als Beauty product? Ik kwam dit tegen op het internet, en ja eigenlijk gebruik ik het zelf ook overal voor. Waarom niet?

Ik ging op onderzoek uit toen ik ineens zag dat olijfolie ook voor heel veel goed is, je zult je verbazen waar je olijfolie voor kunt gebruiken. En vandaag schrijf ik een paar dingen op waarvoor olijfolie allemaal wel niet goed is. Ik wilde ze heel graag met je delen dus kijk hieronder even verder:

Je Haar

Wist je dat olijfolie goed is voor pluizend haar? Zelf gebruik ik olijfolie in mijn puntjes, als mijn puntjes echt heel erg droog zijn. Toen ik dit voor het eerst probeerde deed ik het in heel mijn haar: tip! doe dit vooral niet.. je loopt dan met heel vettig haar en je krijgt het er ook heel moeilijk uit.

Als bodylotion

Olijfolie kun je makkelijk gebruiken als een Bodylotion. Alleen een minpunt: als je teveel gebruikt wordt het weer te glad. Een klein beetje is al genoeg om je huid te voeden. Olijfolie is goedkoper dan een Bodylotion, dus als je niks anders hebt raad ik zeker aan om olijfolie te gebruiken.

Wimpers

Als je wimpers gaan krullen of zelfs uitvallen is Olijfolie dé oplossing. Ik weet niet of het werkt, maar het is zeker het proberen waard. Olijfolie zal er zelfs voor zorgen dat je wimpers wat langer worden.. Daarmee moet ik het altijd eerst zien om het te geloven.

Volgens het internet werkt het al binnen een maand. En ik ga zeker dit nog uitproberen!

Nagelriem olie

Tegenwoordig heb je verschillende nagelriemoliën, maar waarom dure oliën kopen als je het op een goedkope manier kan? Olijfolie is dé oplossing voor droge nagelriemen, een klein beetje helpt al je nagels mooi en glanzend eruit te laten zien. Voor mij werkt het heel goed!

Voor je Lippen

Olijfolie werkt ook heel goed als lippenbalsem, dus heb jij droge lippen en heb je geen echte lippenbalsem bij de hand? Probeer eens olijfolie. Binnen een paar dagen merk je dat je lippen zacht en minder droog aanvoelen.

Conclusie

Olijfolie werkt voor heel veel dingen. Een minpunt is dat olijfolie je huid en haar heel snel vet en té glad maken. Dus je moet er zeker mee uitkijken dat je niet te veel gebruikt.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!