UIT

Waarom de herfst zo leuk kan zijn

De herfst is weer aangebroken, het is weer lekker koud en niet te doen.

Althans ik ben net zoals andere Nederlanders echt een ‘zeikerd’ onder dit soort dingen, ik vindt het gewoon te koud. Terwijl het dalijk nog veel kouder wordt… Brrr. Je kunt natuurlijk thuis blijven zitten maar… je kunt ook leuke dingen ondernemen. Als je iets onderneemt wordt je vanzelf warmer, dus waarom zal je het niet doen? Ik heb vandaag weer een aantal leuke dingen voor je op een rijtje gezet, benieuwd? Lees dan eventjes verder..

Plan een dagje weg

Je kunt natuurlijk een dagje thuisblijven, heerlijk is dat! Maar hoe heerlijk is het wel niet om leuke dingen te doen samen met je familie of vrienden. Plan dus met hun een leuk dagje weg samen, je kunt van alles doen waar jullie zin in hebben. En achteraf kun je natuurlijk lekker warme chocolade melk of thee drinken, en genieten van jullie drukke dag samen gezellig!

Kijk een marathon aan series

Ik had een  tijdje geen Netflix meer, ik had er gewoon geen zin meer in. Bovendien zocht ik het toch op het internet op (als ik iets wilde kijken) ik woonde toch in me eentje, dus dat kan makkelijk. Nu heb ik vorige maand toch weer Netflix genomen en ik moet zeggen dat ik spijt heb dat ik het toen had opgezegd, ik kijk weer me oude series zo weg. Maar ook leuke nieuwe series, probeer eens iets anders! Misschien ontdek je wel iets leuks.

Lig onderuit en relax

Kijk je kunt natuurlijk heel veel doen op een dag, maar als je vrij bent is het toch het allerlekkerst om onderuit te zitten met een dekentje en iets warms. Zet de kachel of haard aan en relax met je favorieten serie of film.

Ga erop uit in de natuur

Zelf hou ik ervan om erop uit te gaan, geniet van de natuur samen met je familie of vrienden. Je kunt natuurlijk je hondje meenemen (vindt hij ook hartstikke leuk!), maak wat leuke selfie’s en geniet van de natuur. Ideaal om tijdens de Herfst naar het bos te gaan!

Koop nieuwe kleding

Tijdens de Herfst kun je leuke kleding kopen, ga naar de Primark of Coolcat of kijk online voor leuke kleding dan kun je nog een beetje vergelijken. Wij vrouwen hebben altijd een rede nodig om nieuwe kleding te kopen, toch.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!