UIT

Waarom je altijd positief moet blijven

Toch blijf ik altijd positief ondanks het eventjes tegen zit, en vandaag wilde ik jou mijn tips geven om toch een klein beetje positief te blijven.

Zelfs als het eventjes niet gaat zoals je wilt. Benieuwd naar mijn tips? Kijk dan vooral eventjes verder..

Muziek maakt je toch echt blij

Zelf wordt ik echt blij van muziek, ik kan echt niet zonder. Overigens kan ik ook niet tegen stilte.. zo saai nee, bij mij moet echt altijd de Radio aan of ik draai zelf een leuk nummer. Zelf vind ik Little Mix erg leuk, en natuurlijk de nieuwe hit van Ed Sheeran. Daar wordt ik nou echt blij van! Wie wordt er ook echt blij van muziek? Ik in iedergeval wel 🙂

Wees Egoïstisch

Het klinkt misschien heel gek, maar soms moet je toch echt aan jezelf denken. Zelf ben ik zo’n persoon dat alleen maar aan een ander denkt, en zichzelf wegcijfert als het even niet goed gaat. Soms neem ik dan ook echt even de tijd voor mezelf: Maak Theetje, Netflix aan of ik neem een warme Douche en verzorg me daarna met een lekkere Body Lotion. Of ik maak me heel leuk op, zelfs als het niet nodig is. Dan voel je je toch beter in je vel!

Wat wil jij graag?

Als je je grenzen beter stelt, zul je zien dat jezelf ook beter in je vel gaat voelen. Welke vrienden zijn echt jou vrienden? Wat wil jij nou echt? Soms is het goed om je grenzen te stellen, nee is dan ook echt nee. Je hoeft niet iets te doen tegen je wil in! daar wordt je dan ook echt niet gelukkiger van.

Wat wil je graag bereiken?

Als je een doel in het leven hebt gaat alles ook net iets makkelijker. Wat wil jij graag bereiken in het leven? Waar leef jijzelf voor? Zet alles eens een keer op papier, en geef eerlijk antwoord. Als je even in de put zit kijk dan na, wat heb je al bereikt in het leven? Zo raak ik meer in de positieve sferen.

Schrijf ook de dingen op de je al bereikt hebt

Als je toch eenmaal bezig bent met je doelen op te schrijven, schrijf dan ook al op wat je bereikt hebt. Soms is het ook goed om het vanaf een ander iemands perspectief te zien: hoe denken je ouders over je? Waar zijn je vrienden trots op? Zelf kreeg ik van een praatpersoon te horen wat ik allemaal goed deed, dat deed me echt goed.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!