UIT

Waarom soms de winter periode tegen valt

Februari, we moeten er allemaal doorheen. Er zijn nou eenmaal leuke en minder leuke dingen aan deze maand.

Zoals bijvoorbeeld de kou: sommige mensen vinden dit geweldig, anderen misschien stukken minder. Zelf kan ik niet wachten tot dat het weer lente is net niet te warm maar gewoon oke.

De kou

Zoals ik al zei vind ik de kou echt heel irritant.. ik wordt er echt niet vrolijk van. Wie kijkt er net zoals mij uit naar de zomer? of in iedergeval de zon? Daar worden wij als mens toch echt blij van!

Je zit minder lekker in je vel

Zelf heb ik altijd een dipje, vooral in de Januari-maanden. Ik ben niet de enige.. de meeste mensen hebben op dit moment last van een winterdipje. Helaas valt hier weinig tegen te doen.. behalve op de zomer wachten dan! Of onder de warme zonnebank, dat helpt soms ook.

Je huid ziet er iets beter uit

Dit is natuurlijk niet bij iedereen zo: maar bij de meeste mensen ziet hem/haar huid er veel beter eruit in de winter. Dit komt omdat in de Zomer we meer cremes gebruiken die onze poriën dichtmaken en je huid moet ook weer wennen aan de weersveranderingen.

Griepjes hier en daar

Ja iedereen in Nederland heeft er geloof ik wel aan moeten geloven, we zijn allemaal wel ziek geweest afgelopen maanden. En de griepgolf is helaas nog niet voorbij.

Je wordt sneller moe

Als ik van de kou in een warm huis kom, wordt ik al veel sneller moe. Dit heb ik in de zomer totaal niet.

We kijken allemaal uit naar de Lente/Zomer

Zolang we allemaal wat te klagen hebben hier in Nederland.. moeten we door! Gelukkig kun je altijd nog uitkijken naar de Lente.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!