UIT

Waarom zwemmen goed voor je is

Ik ben echt een waterrat, In de vakantie bent dan ook te vinden in het zwembad. Ik vind zwemmen gewoon heel erg leuk.Vind jij zelf ook zo leuk?

Zwem je dan baantjes, of ben je langs de kant te vinden om te chillen? Zelf ben ik van beide, dat is toch het chillst? Vandaag heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarom zwemmen beter is dan jij denkt! Lees dus vooral eventjes mee.

Het reinigt je poriën

Zwemmen in de zee, is goed voor je om het zout in het water goed is voor heel veel dingen. Zoals wondjes en je huid geneest sneller in het zeewater. Daarom komen nu alle verzorgingsmerken met van die ‘zeezout’ flacons, maar echt zeewater zorgt natuurlijk echt voor een gereinigde huid!

Het werkt ontspannend

Zelf relax ik altijd bij het zwembad, nadat ik heb gezwommen ben ik dan ook eigenlijk kapot. Het sloopt je meer dan jij denkt! Zelf ga ik ook altijd in de sauna nadat ik een duik heb genomen, ook dit werkt goed om te relaxen. Doe jij dit ook? 

Het is goed voor je spieren

Nou ga ik een eng verhaal vertellen, althans dat vind ik best erg. Zelf ken ik iemand waarvan de botten sneller breken dit gebeurd ook in het zwembad. Best eng lijkt me, maar het lijkt me ook wel erg om te hebben.

Maar het is ook zo! Je spieren versoepelen in het zwembad, bovendien is het ook nog eens goed voor een mooie lichaam (als je het vaker doet!) En wie wilt er nou niet een mooi lichaam?

Have Fun

Eens in de zoveel tijd moet ik dan ook echt gaan zwemmen, het liefst in de zomer natuurlijk. Met heerlijk weer ben ik altijd wel bij een zwembad, zee of meertje te vinden. Heerlijk.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!