UIT

Wat blijer en energieker met deze tips

Ben je het zat om iedere dag dezelfde routine te hebben?

Soms moet je gewoon doorzetten, maar als dat een langere tijd aan houdt is het misschien verstandig om rekening te houden met een carrièremove. Misschien herken je wel een van deze situaties. Kijk dus vooral eventjes verder.

Je bent uitgeput

Je bent moe, je kan werkelijk niet meer. Misschien het je een burn-out maar soms kan het ook betekenen dat je het niet meer leuk vind wat je doet. Sommige mensen vinden het moeilijk om dingen te veranderen die al jarenlang hetzelfde zijn. Maar denk ook aan je gezondheid.

Je wordt niet meer blij van je werk

Sommige mensen maken van hun hobby hun werk, ze zijn blij en hebben zin in hun werk. Natuurlijk is niet iedere dag leuk: maar ze hebben wel een doel. Wordt jij nog blij en gelukkig in wat je onderneemt? Kies je voor succes, of omdat je het moet doen?

Wat moet je dan wel?

Het is soms moeilijk om keuzes te maken. Maar je wilt niet meer doen wat je deed, maar je weet ook niet meer wat je wilt in het leven. Soms is het ook goed om even adem te halen en rustig na te denken wat je nou wilt bereiken in het leven. Misschien wil je op een latere leeftijd nog een studie halen? Jezelf omscholen tot iets anders. Doe waar jij jezelf gelukkig in voelt.

Jaloers zijn

Het klinkt misschien gek, maar soms is jaloers zijn goed. Misschien heb je je beroep wel gevonden maar durf je het juist niet te doen. Natuurlijk moet je niet iemand ‘nadoen’, we zijn tenslotte geen 8 meer. Maar misschien wil je wel iets ondernemen wat een ander doet? Denk hier eens goed over na.

Je herkent jezelf niet

Misschien ziet je familie of vrienden je veranderen, en herken je jezelf misschien niet meer in de persoon wie je voor je werk was. Laat je werk je niet opslurpen: volg je hart en misschien vind je wel je droombaan waarin je je wel kunt vinden. Daarna zal je complimenten verwachten.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!