UIT

Wat houdt jou gemotiveerd?

Ik hou van inspiratie artikels, het houdt mij gemotiveerd in het dagelijkse leven (zelfs mijn eigen artikels, grappig!).

Vandaag schreef ik ook zo’n inspiratie artikel om het dagelijkse leven je wat meer motivatie te geven. Moed in praten is goed voor je toch? Wat houdt jou gemotiveerd?

Ga lekker sporten of hardlopen

Zelf sport ik nu meer als een maand bij de sportschool, wel samen met mijn stiefvader, maar dat houdt mij gemotiveerd om te gaan. Eerst had ik totaal niet de motivatie om te gaan, maar diep van binnen wilde ik het wel al een langere tijd om te gaan sporten.

Ik ben totaal geen ‘fitgirl’ ik wil wel afvallen. Alhoewel, als mijn buikje eraf kan en mijn kuiten en armen dunner graag. Maar het geeft mij in ieder geval al een goed gevoel om erheen te gaan. Daarna krijg je echt het gevoel alsof je de dag aan kan.

Soms moet ik mezelf er wel toe zetten hoor, maar achteraf krijg je toch een gevoel van: dat heb ik toch eventjes gedaan!

Sta wat eerder op

Op tijd naar bed, en eerder opstaan. Ik lijk nu wel op mijn moeder, maar ze had wel gelijk. Een ritme is goed voor je lichaam, zelf sta ik altijd eerder op in de zomer. Maar in de winter het ik eigenlijk niet-echt een ritme. Jammer! Maar ik zou er toch aan moeten geloven, ook omdat het helpt met het afvallen.

Quotes maken het leven leuk

Zelf hou ik van leuke quotes, ik zoek ze dan ook echt op op bijvoorbeeld: Pinterest. Dit sla ik op en zet ze op mijn telefoonachtergrond, dit geeft me wat meer inspiratie om de dag door te komen. Zelf heb ik ook een quote als inspiratie: Never give up op mijn rechterarm, op mijn linkerarm wil ik nog een andere leuke quote die ik al in gedachten heb op het moment.

Ontbijten

Een stevige, goede ontbijt is goed voor een mens. Zelf wissel ik af: een boterham als ik geen tijd meer heb en als ik er tijd voor kan vrijmaken regel ik wel eventjes een meusli-achtige-toestand-ontbijt.

Zonder ontbijt kan ik in ieder geval niet de deur meer uit, ook omdat ik bang ben dat ik dan flauwval (is me namelijk eerder gebeurd, maar dat zijn mijn angsten!)

Zorg voor wat rust

Soms is het goed om een rust-dag in te lassen, dat doe ik vandaag ook althans ik blog daarentegen wel.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!