UIT

Wat te doen aan een muffe lucht in huis?

Een muffe lucht in huis, af en toe heb je hier last van. Maar wat doe je nou eenmaal aan deze muffe lucht? Hoe pak je dit aan?

Moet je stofzuigen of schoonmaken, of misschien iets anders? Voor degene die het niet weten heb ik mijn tips voor je op een rijtje gezet, en hiermee hoop ik jou huis weer heerlijk te laten ruiken. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan eventjes verder.

Zet je ramen open

Deze tip kreeg ik voordat ik op mezelf ging: al is het koud.. lucht je huis. Waarom? Je huis moet de vieze luchtjes kwijt die in je huis hangt. Je krijgt ook nog eens frisse lucht in je huis, en de muffe lucht verdwijnt veel sneller uit je huis. Ventilatie in je kamer of huis zorgt er niet alleen voor dat je kamer heerlijk fris gaat ruiken maar het is ook goed voor je huis; je krijgt minder snel schimmel in je huis en dat wil je niet.

Doe dit ook onder de douche als je bijvoorbeeld gaat douchen doe dan je rooster open of een raampje als je dit hebt, zo krijg je ook geen schimmel in de douche meer. Doe dus vaker je raam open, het liefst iedere dag.

Niks is zo heerlijk als nieuwe bloemen

Nu denk je vast waarom moet ik bloemen in mijn huis of kamer neerzetten? Het werkt namelijk ook tegen de vieze luchtjes in huis, loop dus wat vaker langs die ene bloemenwinkel. Als je nog bij je ouders woont vinden je ouders het vast lief als je een bloemetjes voor ze meeneemt.

Heerlijke geur in huis met

Zelf zag ik laatst bij de Action dat ze voor €2,50,- geurstokjes verkopen, zelf heb ik geurstokjes van mijn stiefvader gekregen voor mijn nieuwe ‘huisje’ deze waren vrij prijzig maar dan heb je ook zeker wat.

Je krijgt er namelijk een heerlijk geurende huis voor terug, ik vind het ook nog eens leuk om op een plaat neer te zetten met allemaal kaarsen. Het hoeft niet duur te zijn maar je kunt al voor een klein prijsje een heerlijk geurende huis creëren, ik kan het iedereen aanbevelen.

Dan heb je ook nog

Als je eenmaal geurstokjes gebruikt kun je ook geurkaarsen gebruiken als je kamer nog steeds muffig ruikt. Geurkaarsen zijn een must bij een heerlijk ruikende huis, zet de kaarsen wel op een veilige plek.

Niet onder een TV of naast je gordijnen bijvoorbeeld, geloof me ik zie dit vaak gebeuren! Tja, sommige mensen leren het nooit.. Ze zorgen ook nog eens voor een heerlijke geur.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!