UIT

Wat te doen op een regenachtige dag?

Nederland is onvoorspelbaar de ene dag is het lekker weer, en morgen kan het zo weer omslaan.

Tja, niemand heeft het voor zijn zeggen. Konden wij het weer maar bepalen hier in Nederland dat zou mooi zijn. Gisteren was het nog lekker weer, maar vandaag kan het zo omslaan daarom leek het mij leuk om een soort van ‘wat te doen op een regenachtige dag’ te maken. Dit geldt natuurlijk ook als je wat te doen wilt hebben.

Zoek een serie

Iedereen houdt tegenwoordig wel van een goede serie. Zelf vind ik op het moment Orphan Black, the walking dead en Ofcourse Pretty Little Liars erg leuk. Een goede serie zoeken is echt van belang als je wat te doen wilt hebben. Eens in de week plan ik dan ook ‘me time’ en kijk ik de hele middag series, niet omdat het moet; maar omdat het kan! Dus gewoon doen, zo kun je je daarna ook wat beter concentreren op je werk.

Lees een goed boek

Klinkt misschien stom maar tegenwoordig heb je ook ebooks, af en toe is het een must om even een boek te lezen. Je dwaalt af en denkt even niet meer aan het echte leven. Lees dan ook echt een boek dat je aanspreekt; anders leest het niet makkelijk.

Maak net zoals mij een blog

Kijk je hoeft voor een blog in principe niet veel te investeren, ten opzichte van mij dan.. Zo kun je bijvoorbeeld al op Blogger.com met je Google account al een gratis blog aanmaken, koop een domeinnaam die je tegenwoordig tot 4 a 5 euro kunt krijgen en ga aan de slag. Je kunt ook bloggen met Blogger.com zonder domeinnaam zo begon ik zelf ook.

Geef je kamer een opknapbeurt

Niks vind ik zo leuk dan mijn kamer te schuiven, en nieuwe dingen toe te voegen aan mijn interieur. Gisteren dus heb ik mijn kamer eerst netjes op geruimd en vervolgens mijn slaapkamer en woonkamer een persoonlijke touch te geven zoals; fotolijsten aan de muur of die ik naast mijn bed neer zette. Het gaf mij een fijn gevoel en het ziet er natuurlijk netjes uit.

Bekijk oude foto’s

Niks is zo leuk om je oude foto’s te bekijken om te zien hoe je bent veranderd. Zo schreef ik laatst over school en pasfoto’s iets wat je heel leuk alleen of met je familie door kunt spitten. Misschien kom je ook wel leuke familiekiekjes tegen.

DIY’s uitproberen

DIY is een woord wat je vroeger amper hoorde. Maar als je een Do It Yourself maakt is het leuk om hem bijvoorbeeld van Pinterest af te halen! Je kunt ook bijvoorbeeld op Google kijken eigenlijk overal op het internet vind je ze wel. Knap zo een oude jeans of jasje op die maar in de kast lag. Staat ook nog eens heel leuk!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!