UIT

Wat te doen tijdens de lente

De Lente begin astronomisch rond (20 of 21 maart – 20 of 21 juni). Maar als je buiten loopt zie je het zonnetje al schijnen! Heerlijk, hebben jullie er ook al zo’n zin in?

De eerste zonnestralen zijn aangebroken, de lente is lekker fris en licht seizoen. Het zonnetje breekt aan, het is nog wel een beetje koud. Maar het is er net tussen in, wie vindt dit ook lekker?

Verzorging

Je lippen zijn vaak na en tijdens de winter erg droog. Vaseline maakt je lippen lekker zacht en zorgt voor snel herstel van je lippen. Ik raad zelf Lip Butters van Vaseline aan, het ruikt lekker en maakt je lippen lekker soepel. Die heb je in verschillende kleuren bij de Kruidvat en de Etos. Heerlijk zijn de Lip Butters.

Scrub en een gebruik een lekkere masker die je huid verzorgd, want na de winter droogt je huid uit. Wat ook vaak gebeurd is na een koude winter! Ik gebruik zelf vaak een moddermasker of de maskers die bij de Kruidvat liggen van Dr Van de Hoog superlekker zijn die. Voor de rest van je lichaam raad ik de scrub of een heerlijke body lotion aan die de huid verzorgen. Beide zorgen ze voor genoeg mineralen. Als resultaat heb je een frisse en soepele huid.

Bruiningscrème

Nu het Lente is gaat de zon weer schijnen en kun je op je witte huid wel een kleurtje gebruiken. De Sprays ruiken erg lekker en na een enkele keer smeren heb je meestal al direct resultaat. Wel geef ik als tip mee dat je goed moet uitsmeren voor en egale huid, anders krijg je kleurverschil op je benen of armen. Ook gebruik ik de laatste tijd een Spray Tan. Heerlijk een kleurtje op je huid! Nu hoef je je niet meer te verbergen!

Kleding

In de winter draagt iedereen warme kleding die over het algemeen wel comfy zijn maar niet zo heel mooi. Haal je kast overhoop of koop weer wat nieuwe items, de kleurtjes kunnen tijdens de lente natuurlijk niet ontbreken! Vrolijke kleurtjes kun je je vrolijker maken, vooral de pastelkleurtjes zoals: licht blauw en mijn favoriet: mint groen. Zorgen ervoor dat je weer voor de dag mag komen. Weg met die dikke winterjas, en draag weer de leukste kleurtjes! De lente is aangebroken, dus je hoeft je niet meer te verstoppen!

Parfum & Body Splash

In de lente is het lekker om een lekker geurtje te dragen, ik vindt bloemengeuren persoonlijk erg lekker. Heerlijke zoete bloemen daar kun je goed mee van pas komen! Overal waar je dan heen gaat laat je een lekkere geur achter, laat de lente maar komen! Ook is het heerlijk om een Body Splash op te doen, die heb je ook in verschillen bloemengeuren.

Beauty

Niet alleen je kleding veranderen van kleur, ook je make-up look. Niet meer die Smokey Eyes en /of donkere kleuren Lipstick. Maar lekkere lichte en felle kleurtjes, zoals paars, roze, blauw, etc. Heerlijke lente kleurtjes op je ogen, daar wordt toch elk meisje blij van?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!