UIT

Wat te doen tijdens een off-day

Ja iedereen heeft er last van een off day. Het kan aan van alles liggen je maandelijkse probleem of het gaat niet goed op werk.

Als je zegt dat je altijd een goed humeur hebt dan geloof ik je niet iedereen heeft wel eens zo’n dag dat je niks wilt en liever thuis blijft! Vandaag geef ik jullie tips om een beter humeur te krijgen. Zelf wordt ik erg gelukkig van kerst.. ieder zijn ding, toch?

Iemand anders helpen

Dat kan op verschillende manieren bijvoorbeeld een klein bedrag te schenken. Of op te ruimen voor bijvoorbeeld een tante van je. Als je ziet dat zei het ook erg leuk vindt gaat vanzelf je eigen humeur omhoog.

Bloemen kopen

Ik haal maandelijks een bloemetje voor mijn moeder. Een bloemetje hoeft niet duur te zijn je kunt het bijvoorbeeld bij een bloemist of een supermarkt halen bij je in de buurt. En je maakt er een persoon er blij mee! Ik persoonlijk wordt dan ook gelukkig!

Lijstje’s maken

Ik vindt het heerlijk om lijstjes te maken als ik nog iets moet doen. Ik vindt het ook leuk om lijstjes om op te schrijven waarvoor ik erg dankbaar ben en waarom ik leef. Ook helpen To-Do lijstjes en Bucketlists die helpen je te kijken naar te toekomst.

Sporten

Mij helpt de laatste tijd om te gaan sporten. Je moet altijd even je moed vinden maar eenmaal als je er me klaar bent voel je je goed je maakt namelijk endorfines aan daardoor wordt je ook gelukkig, dit zei ooit ook mijn Cesar Mensendieck voor mijn Paniekaanvallen.

Online shoppen

Een vrouw maak je blij met nieuwe kleding. Je kunt ook natuurlijk in een normale winkel shoppen maar online kun je ook nog een beetje vergelijken en kijken welke je het leukste vindt. Meestal bestel je dan ook altijd meer maar het geeft je wel een goed gevoel.

Dingen weggooien

Ik voel me zelf altijd goed als ik eens in de zoveel tijd dingen weggooi dit helpt mij ook erg goed om een nieuwe start te maken. Het geeft je een goed gevoel en dan kun je ook weer nieuwe dingen ervoor terug kopen win + win situatie dus!

Wandelen

Het is af en toe lekker om buiten te zijn even nergens meer aan te denken en je gedachtes op nul zetten. Meestal loop ik zelf altijd met mijn hondje en die heeft het ook altijd zelf naar zijn zin.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!