Wereldkaarten.nl

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van CanvasCompany een onderdeel van Fotocadeau of ik een wereldkaart naar keuze wilde uitzoeken. Natuurlijk wilde ik dat, en daarom nam ik direct een kijkje in hun webshop. Benieuwd wat ik heb uitgekozen?

Zoals ik al in de inleiding zei dit bedrijf een onderdeel van Fotocadeau op hun aparte webshop: wereldkaarten.nl kun je een wereldkaart voor ieder wat wils uitzoeken. Zoek je echt die ouderwetse schoolwereldkaarten? of zoek je iets hips, stoers.

Ze hebben wereldkaarten in verschillende soorten, maten kleuren dus voor ieder wat wils (in elk interieur). In hun webshop kwam ik o.a. stadskaarten, gadgets, schatkaarten en gadgets tegen. Zelf mocht ik aan de slag met de ‘canvas wereldkaarten’.

Wat mij zo aantrok in hun webshop: is het strakke lay-out. Zelf als grafisch designer kijk onwijs uit naar dit soort webshops, fijn om te zien dat er echt aandacht aan wordt besteed.

In hun webshop zag ik letterlijk zoveel leuks dat ik eerlijk gezegd niet kon kiezen. Toch moest ik een keuze maken want hoe eerder ik het bestel hoe eerder het binnen is, en kan reviewen voor jullie.

Ik besloot voor 3 soorten schilderijen te gaan: 2 kleintjes, 1 grote voor mijn ouders, en 1 gouden variant wat onwijs goed in mijn interieur staat bij mijn koperen accessoires.

Ik kreeg mijn bestelling binnen een aantal dagen al binnen. Wat me opviel is dat ze goed verpakt zijn voor het vervoeren, erg fijn. Ik ging natuurlijk direct aan de slag met de foto’s. Daarnaast had ik er ook een voor mijn ouders gekocht, die ik uiteraard direct moest brengen.

Ik koos voor 4 canvassen waaronder 2 kleintjes, wauw wat zijn ze veel mooier dan ik had gedacht. Naast dat wereldkaarten heel informatief kunnen zijn, kunnen ze ook leuk staan in verschillende interieurs.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en heb ze o.a. in mijn slaapkamer en naast mijn TV gehangen in de woonkamer. Wereldkaarten.nl had een fijne service en binnenkort ga ik zeker nog eens de stadskaarten bij hun kopen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!