UIT

Zo decoreer je je kamer op een juiste manier

Ik vind het heerlijk om in mijn kamer dingen te veranderen met nieuwe ideetjes.

Nieuwe accesoires of je veranderd je interieur helemaal: van meubels tot behang. Dit heb ik in het begin gedaan toen ik net op mezelf ging; het geeft een fijn gevoel als je je meubileur van top tot teen helemaal opnieuw mag inrichten. Het geeft iedereen wel een goed gevoel dus daarom maakte ik er een artikel over.

Waar hou je van?

Het eerste wat je moet doen is je stijl uitvogelen. Waar hou je van? Wat vind je leuk? Zelf hou ik onwijs van Landelijk, vintage en brocante dit vind ik persoonlijk erg mooi maar dat is natuurlijk helemaal jou keus. Zoals jullie wel weten vind ik het heerlijk om op Pinterest of zelfs andere blogs inspiratie op te doen voor een nieuwe ‘stijl’. Zo kun je helemaal losgaan en je eigen smaak vinden.

Je hebt de smaak te pakken

Als je je stijl eenmaal gevonden hebt kun je op onderzoek uitgaan bij een winkel die jij het leukst vind. Heerlijk snuffelen door alle producten! Heb je bijvoorbeeld allemaal verschillende items al in je interieur en wil je maar een stijl aanhouden? Hou dan de items die de juiste kleur en stijl zijn, en doe de andere items in een doos. Zo heb je ook nog eens een excuus om bijvoorbeeld langs de Action of Xenos te gaan voor nieuwe items.

Als je iets anders wilt

Zoals ik al eerder zei is het handig om een stijl aan te houden het staat veel netter en het is natuurlijk leuk om iets nieuws te kopen. Toen ik net op mezelf woonde vond ik het super om in te richten naar mijn eigen smaak, dat geeft zo’n fijn gevoel! Nieuw behang, nieuw meubilair dat is gewoon een heel fijn gevoel.

Je kunt aan de slag

Als je eenmaal alles in huis hebt kun je aan de slag gaan en inrichten. Het kan ook geen kwaad om af en toe advies te vragen bijvoorbeeld aan je ouders; hoe zouden hun het inrichten?

Als alles staat

Als je iets nieuws hebt moet je er natuurlijk mee pronken. Nodig dus je vrienden uit voor een gezellige avond, maak het gezellig ook als je alleen bent! En steek bijvoorbeeld kaarsjes aan en zet leuke accessoires in je kamer neer.

Uitzoeken geblazen

Hartstikke leuk nieuwe meubels of behang maar als je een nette kamer wilt moet je natuurlijk wel opruimen en het ook bijhouden.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!