UIT

Zo drink je dagelijks meer water

Iedereen zegt het tegenwoordig wel, je moet vaker water drinken het liefst 2 liter op een dag maar is dat wel een reëel?

Zelf vond het water drinken altijd hartstikke moeilijk maar zijn er ook andere dingen die je kunt doen om alsnog aan deze 2 l te komen per dag? Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet je kunt doornemen, ik zou het leuk vinden als je even verder kijkt veel leesplezier.

Na iedere maaltijd

Als je na iedere maaltijd iets drinkt dan proef je de smaak van de water niet want water smaakt nou eenmaal gewoon naar niks. Als je naar je maar drink dan heb je sowieso meer gedronken, en het werkt hartstikke goed voor mij.

Als je net wakker bent

Als je net wakker bent dan is het hartstikke goed om dan gelijk direct een glas water te nemen, zelf vind ik het wat minder om voor je gaat slapen ook een glas water drinken wat wel wordt aangeraden maar zelf ga ik alles midden in de nacht dan gelijk naar de wc ik weet niet wie hier ook last van heb, maar daar ben ik ieder van niet de enige gelukkig maar!

Thee drinken

Zelf drink ik de hele dag door Thee daardoor bereik ik alsnog de 2 liter water die per dag moet drinken gelukkig maar! Daarom kan ik ook iedereen aanraden om gewoon lekker thee te drinken met een lekker smaakje. Ik kan het niet aanraden om zwarte thee te drinken want daar kom je zelfs van aan en het schijnt ook niet goed voor je te zijn.

Koop geen frisdrank

Als je bij je ouders woont er wordt het wat lastig om geen frisdrank in huis te halen. Maar als je net zoals mij op jezelf woont er geen frisdrank in huis haalt kom je ook niet in de verleiding om alsnog Frisdrank te drinken.

Water met een smaakje

Zelf vind ik meestal dit lekker in de zomer, maar als je zeg maar geen water normaal kan drinken dan kan ik je aanraden om water met een smaakje aan te maken. Je hebt tegenwoordig van die kannen waar je gewoon fruit in kan doen en je water die direct ook bij daardoor krijg je water direct een lekker smaakje vind je water ook niet direct veel meer vies. Althans dat vind ik zelf.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!