UIT

Zo fleur je je kamer of studio op

Nu ik op mezelf ga binnenkort, moet ik ook me kamers indelen.

Bovendien kan ik ook wat vrolijkheid gebruiken en wil ik me graag inspireren op andere inrichtingen op het internet. Zo doe ik mijn inspiratie op, en zo bedenk ik wat ik nou eigenlijk wil. Zelf heb ik een paar tips op een rijtje gezet die ik zelf gebruik om een kamer op te fleuren. Benieuwd hoe je jouw kamer kunt opfleuren?

Zoals jullie inmiddels weten, is dat ik hou van inspiratie op te doen. Als ik zelf mijn kamer inricht gebruik ik altijd een paar tips, zo kun je al met kleine dingen je kamer opfleuren.

Gebruik rustige spullen

Als je je spulletjes gaat kopen let er dan op dat je geen opvallende kleuren gebruikt. Bovendien is het ook heel handig als je dezelfde kleuren gebruikt in je huis of in je kamer. Ik ga Grijs, Zwart, en Wit gebruiken. Ik hou zelf al heel erg van de ‘clean’ kleuren. Bovendien staat het ook heel erg netjes!

Must have: Kussens

Je maakt je kamer helemaal af met kussens op de bank of slaapkamer. Let hier ook op dat je geen opvallende kleuren gebruikt, maar bijvoorbeeld grijstinten, roze of blauw. Zelf vind ik oudroze ook heel erg mooi in een kamer. Bovendien zit het ook heel lekker met de kussens in je nek.

Gebruik van Planten

Planten kunnen een kamer helemaal afmaken, zelf vind ik orchideeën heel erg mooi. Ik gebruik liever kleine plantjes met een mooie kleur, want orchideeën heb je ook in verschillende kleuren. Bovendien kun je ook kleine Cactussen kopen, die hoef je eigenlijk geen water te geven dus ze zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud. Planten kun je in verschillende soorten en maten krijgen, dus er is voor elk wat wils.

Fotolijstjes

Ik vind het heel leuk om Fotolijstjes te gebruiken in een kamer met daarin leuke Quotes of bijvoorbeeld je leukste foto’s. Je kunt ze aan je muur hangen of ergens neerzetten. Het geeft je ook nog eens een goed gevoel als je bijvoorbeeld leuke foto’s met je beste vriendinnen of familie gebruikt. En het staat natuurlijk ook erg leuk!

Hou je aan een Kleur

Dit zeg ik omdat als je je spullen wilt kopen, en je ziet iets leuks wil je het heel graag hebben. Heel leuk allemaal, maar alles door elkaar is nogal druk. Daarom als je iets al in gedachten had probeer je je er dan ook aan te houden. Zo wijk je nooit van je kleuren af.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!