UIT

Zo ga je acne of een slechte huid tegen

Dus het werd weleens tijd om weer wat te delen, want ja als vrouw ben je vaak bezig met je uiterlijk.

Toen ik klein was heb een aantal tips van huis uit meegekregen ook die tips deel ik heel graag met jullie. Vandaag deel ik mijn tips voor Acné en een gave huid, het kan natuurlijk zijn dat jij zelf andere dingen beter vind werken. Deel ze!

Tandpasta voor je Acné

Waarschijnlijk heb je hier ooit wel van gehoord: Tandpasta op je Acné. Smeer voor het slapengaan tandpasta op je puistjes (dit kan gaan kriebelen), maar je geen druk de tandpasta wordt van zelf hard. Blijf dit herhalen tot dat de puistjes weg zijn, het werkt! Probeer het alleen niet iedere dag te gebruiken.. dan werkt het niet. Tandpasta is een goedkope oplossing.

Aspirine masker voor een betere huid

Hier heb ik zelf ooit een artikel over geschreven: een Aspirine Masker. Vermeng wat Aspirine met een klein lepeltje Honing of water en breng het aan, het helpt ook voor een gave huid. Daarna zul je zien dat je huid er al veel beter uitziet.

Tea Tree olie

Tea Tree olie werkt heel goed voor Acné. Een minpunt: Tea Tree olie is vrij duur voor als je het aanschaft. The Body Shop bijvoorbeeld verkoopt ze ook nog weleens in bundels, je doet er eigenlijk heel erg lang mee.

Reinig je huid

Ik zelf maak de fout ook nog weleens: je reinigt je huid niet, de volgende dag zit je helemaal onder de Acné. Probeer voor jezelf ook weleens tijd vrij te maken voor als je gaat slapen. Probeer iedere ochtend en avond je gezicht te reinigen, zelfs als je de dag ervoor je huid nog hebt gereinigd. Je zult zien dat er iedere ochtend nog aardig wat vuil van je gezicht afgaat. Ik doe dit altijd voordat ik me Make-up aanbreng, je brengt het dan direct op een schone huid aan.

Uitknijpen: ja of nee?

Zelf vind ik het niet erg om uit te knijpen, zolang het maar op een goede manier gebeurd. Ik weet dat niet iedereen het met me eens is dus.. als je tips wilt weten stuur me even een mailtje. Ik vind het maar stom dat iedereen zomaar een mening erover heeft.

Foundation op je huid

Probeer geen Foundation te gebruiken als je last van Acné hebt. Of kies een Foundation die je poriën niet dichtmaakt, die bestaan echt. Zelf heb ik er ook last van: Foundations die je huid helemaal dicht houden, totaal niet fijn.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!