UIT

Zo ga je verveling tegen

Helaas zit het weer in Nederland niet altijd mee, zoals vandaag dus.

Ik had geen inspiratie voor een artikel, tot dat ik na dacht: wat doet iedereen in hun vakantie? De inspiratie kwam dus eigenlijk vanzelf omdat ik zelf ook eigenlijk maar wat doe, en deze inspiratie deel ik graag met jou. En natuurlijk hoop ik dat je dankzei dit artikel je niet meer gaat vervelen.. bekijk dus snel mijn tips. Have fun!

Lui zijn is niet erg

Je hoeft niks, alles mag. Plan dus een dagje ‘lui’ zijn je hoeft echt niet iedere dag wat te doen. Bovendien maakt een dagje echt niks uit als je wilt luieren, soms voelen vrouwen zich schuldig als ze niks doen. Voel je dus totaal niet schuldig voor een dag lui zijn, de volgende dag ga je weer aan de slag.

Verander je kamerinrichting

Laatst schreef ik hier toevallig al een artikel over: verander je kamerinterieur. Persoonlijk vindt ik het heerlijk om te schuiven met me interieur, achteraf is het het allemaal waard en voel je je weer helemaal goed in je nieuwe kamer.

Ga shoppen

Ga erop uit en ga shoppen met je beste vriendinnen of je ouders, gezellig met je dierbare erop uit naar de stad. Shop erop los, en koop! Je hoeft bovendien geen geld te hebben om naar de stad te gaan: je kunt bijvoorbeeld zo ook inspiratie opdoen met wat je graag wilt kopen als je je geld krijgt.

Bekijk vlogs op You-tube

You-tube kijken doe ik eigenlijk iedere ochtend, ik sta ermee op en zo maak ik me dag weer goed. Bovendien is het gewoon leuk om te kijken in iemand anders leven, toch? Soms moet je het gewoon eerlijk zijn.. Zelf bekijk ik op dit moment de familie Sacconejoly’s, MoreZoella, en de vlogs van Monica Geuze. Welke vlogs bekijk jij? Laat het achter in de reactie’s.

Creaties

Ga los met je bak creaties en bak de lekkerste taarten, brownies of cupcakes. Heb je zelf geen inspiratie? Via Google kun je vast wel heel veel verschillende inspiratie vinden, het is niet erg als je zelf geen inspiratie hebt. Zelf heb ik dat ook niet Brownies vind ik zelf heel erg lekker..

Ruim je kledingkast op

Als ik even niks te doen heb, en ik weet echt niet wat te doen ga ik opruimen, allereerst begin ik met mijn kledingkast het is heerlijk om mijn kleding uit te zoeken. Gooi kleding weg als je het echt niet draagt of niks mee hebt. Soms voelt het gewoon goed om van je oude troep af te komen.

Pinterest inspiratie

Zoals jullie inmiddels wel weten hou ik van Do It Yourselfs op te zoeken. Vooral op Pinterest ook vind ik het zelf erg leuk om ander mans interieur te bekijken, ook bekijk ik nieuwe inspiratie voor een nieuwe Tattoo (ik blijf bezig geloof ik..) maar af en toe is het gewoon erg inspiratievol, en kom je zelf op inspiratie om aan te slag te gaan.

Relax en geniet

Kijk ik kan je natuurlijk allemaal tips geven maar het werkt niet als je zelf niet ontspant, een mens en vooral jij mag ook af en toe je rust pakken. Iedereen heeft dit af en toe gewoon nodig, ga achteruit zitten en schaam je vooral niet omdat je even achteruit gaat zitten en ontspant.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!