UIT

Zo ga jij beter in je vel zitten

Soms zit je in een dipje, ik heb er eigenlijk heel vaak last van.

Wat kun je nou aan het dipje doen? Thuis blijven zitten? Of die ene reep chocolade eten? Ik heb weer een paar tips op een rijtje gezet die je weer vrolijk kunnen maken. Kun je wel wat vrolijkheid gebruiken? Dan zijn deze tips helemaal voor jou bedoelt.

De Zon

Het is de laatste dagen heerlijk weer buiten, en iedereen heeft wel een balkon of tuintje waarin je kunt liggen. Het is dan ook helemaal niet erg om af en toe op je balkon te vertoeven, want iedereen kan wel een beetje zonlicht gebruiken toch?

Shoppen

Het is heerlijk om je kledingkast weer eventjes aan te vullen. Zo vind ik het af en toe wel lekker als er nieuwe kleding in me kast ligt, zo kun je je nieuwe kleding aan iedereen showen! Leef je heerlijk uit op het internet, of ga naar een normale winkel samen met een familielid of vriendin en maak er een dagje uit van.

Maak smoothies

Tijdens de Lente/Zomer is het heerlijk om smoothies te maken. Je kunt de gekste combinaties bedenken, bovendien is het meestal altijd wel lekker. Ik vind het heerlijk om verschillende soorten fruit te gebruiken, heerlijk! Bovendien is het ook nog eens heel gezond voor je.

Ga hardlopen

Persoonlijk is het heerlijk om even je zinnen te verzetten, en lekker hard te gaan lopen! Zo kun je even je zinnen verzetten en even aan iets anders nadenken. Ik denk soms juist na tijdens het hardlopen, dat denk ik daarna er gelijk niet meer aan.

Zing

Ja, i feel ashamed. Maar iedereen doet het dus waarom zal je er niet voor uitkomen? Vooral als je ouders niet thuis zijn is het heerlijk om af en toe de radio wat harder te zetten en mee te zingen of dansen.

Lak je nagels

Om de week wissel ik van Nagellak kleurtje, nu de zomer er bijna aankomt vind ik het leuk om zomerse kleurtjes op me nagels te doen. Denk een keertje aan jezelf, en gun jezelf Me-Time!

Fietsen

Ik hou ervan om tijdens ze zomerperiode heerlijk stukken te fietsen. Toen ik nog in Zoetermeer woonde ( nu Rijswijk ), waar alleen maar bossen zijn vond ik het heerlijk om hele stukken te fietsen en nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen. Je wordt er vrolijk van, en je valt natuurlijk heel wat kilo’s af.

Lezen

Vroeger, toen moest je op school verplicht boeken lezen. Dat was echt naar. Haha, school is naar maar het moet toch. Nu lees ik niet meer uit een papieren boek, maar vind ik het heerlijk om af en toe een goed boek te lezen op mijn mobiel. Bovendien lees ik ook weleens een tijdschrift via de mobiel, niks mis mee toch?

Wees blij

Ik kan natuurlijk wel tips geven, maar het werkt niet als je niet blij bent. Probeer dan ook wat vaker te lachen, dan komt alles vanzelf op je pad.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!