UIT

Zo hou je je warm tijdens de kou

Ik als koukleum vind het heerlijk om onder een warme douche te staan of onder me warme dekens te liggen.

Nu het gaat vriezen leek mij dit artikel eigenlijk wel toepasselijk. Ik hou niet van de kou, door mijn ptss blijf ik dan eigenlijk extra thuis en vind ik het eigenlijk vervelend om naar buiten te gaan. De sneeuw vind ik onwijs leuk, alleen maar als ik helemaal ingepakt ben met lekkere warme kleding.

Warm douchen

Bij mij helpt het om heerlijk na een werkdag te douchen. Helaas helpt dit maar voorkort en wordt je na het douchen alweer koud. Wat mij helpt om na het douchen gelijk iets warms aan te doen, zo hou je je lichaam altijd warm. Het is ook lekker om na het douchen je handdoek om je hoofd te wikkelen.

Fietsen

Tijdens het fietsen krijg je het koud. Langere afstanden tijdens de winter helpen wel om je doorbloeding goed te houden zo wordt je na het fietsen al snel weer warmer. Het is handiger om laagjes aan te doen als je naar buiten gaat. Ook is het lekker om beter warm en je kunt wat uit doen als je het warm krijgt van het fietsen.

Handschoenen

Draag handschoenen als je naar buiten gaat of als je met de fiets naar je werk of school gaat. Zelfs als het heel erg koud is houden je handschoenen je lekker warm, Zo kun je goed de winter door!

Huissokken

Tegenwoordig heb je van die lelijke huissokken die eigenlijk onwijs warm zijn. Zo’n koukleum als ik kan niet zonder deze sokken! Wat zijn ze geweldig, helaas staan ze alleen niet al te best. Maar goed! Ze zitten wel lekker comfy, en daar gaan we voor toch?

Dekens

Koop lekkere dekens voor op je bed! Een minpunt: je ligt dan veestte lekker iedere ochtend in je bed, dat je er eigenlijk niet uit wilt! Maar zo blijf je wel lekker warm! Ik koop om de twee nieuwe dekens en kussens, waarom? omdat me dekens eigenlijk niet meer lekker liggen. Zo blijf je altijd lekker warm, bovendien heb je ook verschil in Winter en Zomerdekbed. Een winterdekbed zijn 2 laagjes die lekker comfy liggen

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!