UIT

Zo hou je jezelf budget-warm tijdens de winter

Tja, als we buiten lopen voelen wij het allemaal: het begint toch echt koud te worden.

Zelf ben ik echt geen winterpersoon, ik hou echt van de zomer. Alsnog moeten we allemaal eraan wennen… want we ontkomen er gewoon niet meer aan. We doen allemaal verschillende dingen om toch warm te blijven in deze koude maand.

Om deze maand of zelfs maanden te overleven, heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Dus lees vooral eventjes verder.

Helaas, het begint toch echt kouder te worden buiten. En we merken het allemaal! Zoals ik in de inleiding al vertelde ben ik echt totaal geen winterpersoon, wat voor persoon ben jij? Winter / Zomer of misschien wel een Lente persoon? Zelf hou ik wel van de Lente, maar de warmte vind ik toch wel erg lekker.

Drink iets warms

Zelf kan ik op dit moment de hele dag door Thee drinken. Koffie kan ik niet zo goed tegen, maar ik drink het wel een keer per dag. Als je iets warms drinkt, warmt het je niet alleen op nadat je uit de kou bent gekomen. Het is ook nog eens goed om in de winter iets warms te drinken, je verbrand meer dus je hebt het ook echt nodig.

Neem eens een warme douche

Zelf vind ik een warme douche, vooral nu erg op zijn plek. Na een lange dag spring ik het liefste direct onder de douche: even een momentje voor jezelf. Heerlijk!

Wintersokken

Als thuis ben, doe ik altijd direct heerlijk warme sokken aan. Van die dikkere wintersokken zijn nu wel op zijn plek. Iedereen wil warme voeten.

Kleed je warm als je naar buiten gaat

Zelf ben ik nogal eigenwijs: ik ga soms naar buiten in een dun jasje, of met een t-shirt. Zelf heb ik nu wel de laatste tijd er van geleerd.. ik werd namelijk vaker ziek. En nu ik mijzelf beter kleed gaat het eindelijk stukken beter, en bovendien hoef je nadat je buiten ben geweest eerst weer op temperatuur komen.

Sjaal of Handschoenen zijn echt niet overbodig

Zoals ik al zei.. ik ben nogal eigenwijs! Nu het kouder wordt moeten wij echt niet onze sjaal of handschoenen vergeten. Dat moment wanneer je op de fiets of scooter zit en zit te kou kleunen.. brrr. Zelfs als ik met mijn hondje buiten loop, is het toch wel belangrijk om je goed in te pakken.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!