UIT

Zo kijk je uit naar de zomer

De zomer komt er al weer snel aan, nu het Lente nog is schijnt de zon al af en toe buiten.

Wat heerlijk is. Zomer, zomer, zomer… Ik kijk er al de hele lente naar uit, heerlijk jezelf vertroetelen. Of ga naar het strand, niks is zo leuk in de zomer.

Bovendien kun je binnenkort eindelijk je Zomerkleding uit de kast halen, je merkt het wel ik heb al heel erg zin in de zomer. Vandaag geef ik tips voor deze (aankomende) zomer.

Kamperen = Cramperen?

Kamperen is erg leuk, maar nog leuker met je beste vriendinnen. Je kunt de leukste dingen doen zoals; Marshmallows maken rond het kampvuur, praten over de leukste jongen van de school. Vroeger werd dit ook weleens vaker georganiseerd door school, maar jij kunt er zelf natuurlijk ook achteraan gaan. Verzamel handtekeningen en zorg ervoor dat ook op jou school veilig een kampvuur gehouden word = gezellig!

Koop een Polaroid Instax Mini 8

Maak de mooiste foto’s met je Polaroid Camera, leef je uit met je camera want je foto komt er al direct uit. Je gaat dan ook vaker minder snel op de foto’s en je maakt meestal dan alleen leuke foto’s omdat er maar een rolletje van 20 in kan. Als je het geld niet hebt gebruik dan je mobiele telefoon en je printer, en hang het leuk in een fotolijstje aan de muur. Zo heb je altijd iets leuks om te herinneren.

Zoek Hobby’s

Hardlopen, schilderen, foto’s maken in een groepje. Het kan allemaal, je kunt natuurlijk ook net zoals mij gaan Bloggen. Maar je kunt ook andere hobby’s zoeken de ene Winkelt het liefst, de ander houdt van Voetbal. Tegenwoordig kun je je al heel makkelijk inschrijven bij zo’n club, en het klinkt echt niet zo oubollig dan dat het is. Hobby hebben is leuk!

Maak foto’s

Maak tijdens zonsondergang leuke foto’s met je vriend of vriendinnen, het geeft je ook nog eens een goed gevoel. Ook is het natuurlijk leuk om Selfies te maken! 🙂 Wie vindt dit nou ook niet leuk? Bovendien als je het op Facebook plaatst krijg je ook nog meer zelfvertrouwen. Nou moet je het niet tevaak doen want dan lijkt het alsof je egoïstisch bent.

Doe iets anders dan normaal

Denk ook Out-of-The-Box dit zeg ik express, omdat mensen altijd maar hetzelfde doen elke dag. Wil je een keertje naar het strand, of naar het bos met je hond. Doe het, niks houdt je tegen toch? Zo heb ik laatst in me eentje gewinkeld, door mijn PTSS kwam ik niet meer buiten. Die dag was het lekker weer dus waarom thuiszitten?

Maak iets lekkers voor jezelf

Smul heerlijk met je eigen gemaakte Smoothies en Salades, als je iets voor jezelf maakt ga jezelf beter in je vel zitten omdat je iets voor een ander doet. Maar het is natuurlijk ook erg lekker als je er zelf van mag smikkelen! Jammie. En misschien vind je dankzei het maken van het eten ook wel je beroep: misschien is het leuk om Kok te worden? of Gastvrouw?

Maak een Fotoboek

Een Fotoboek maken is erg leuk, als deze zomer op vakantie gaat zal ik zeker een Fotoboek maken. Zo kun je terug kijken op een jaar, en kun je het natuurlijk later aan je kinderen laten zien. Want het is ook niet leuk om het later op een Computer te laten zien, niks is zo leuk als een Fotoboek!

Verzorg Jezelf

Op You-Tube kun je zoveel Tutorials vinden qua Make-up. Leef je uit, en probeer natuurlijk zelf ook uit. Het is af en toe als meisje je heerlijk jezelf te vertroetelen. Je kunt bijvoorbeeld ook samen met je vriendinnen je verwennen met een masker. Niks is leuker dan jezelf te vertroetelen! Je hoeft niet elke dag Make-Up te dragen maar af en toe is het soms wel erg leuk!

Vriendinnen

Uit Logeren is leuk, ik kan het me nog van vroeger herinneringen. Praten over jongens, kijk films en praat met je vriendinnen. YAY! Probeer er ook heerlijk op uit te gaan met je vriendinnen, en denk eens out of the box. Ga heerlijk een keertje naar een Sauna toe met je vriendinnen en Ontspan!

Have Fun

Geniet, en doe wat je leuk vind. En maak er de beste zomer van.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!