UIT

Zo krijg je meer zin in de lente of zomer

Ik verheug me altijd heel erg op de zomer. Amper angsten en zo naar buiten lopen zonder een warme jas en sjaals mee te sleuren.

Er zijn heel veel dingen waarnaar ik uitkijk, als ik aan de zomer denk. Daarom heb ik een aantal dingen op een rijtje gezet waar ik blij van wordt zodra ik aan de zomer denk. Kijk je mee?

Geen winterdepressie meer

In de winter krijg ik last van een depressie waardoor ik met mijn angsten eigenlijk amper meer naar buiten ga. Behalve voor mijn hond Lucca en natuurlijk de boodschappen. Zodra de zomer wordt en de zon gaat schijnen, voel ik me wat beter in mijn vel ga zitten en dus ook amper paniekaanvallen krijg. Ik kan dus niet wachten om weer dadelijk naar buiten te stappen, héérlijk lijkt het me.

Bruine tint

Ik ben echt een zon-aanbidder, en ben van mezelf nogal ‘bleek’. Een beetje zon op mijn huid kan dus geen kwaad. Ook lijkt het me weer heerlijk om dadelijk korte broeken en T-shirts aan te trekken. Wie kijkt hier ook zo naar uit?

Geen kachel meer aan

De laatste tijd heb ik vaker de kachel aan gehad ter vergelijking van vorig jaar. Ik heb de Eneco App waar ik mijn overzichten kan zien: ik schrok toen ik mijn verbruik zag van de laatste 3 maanden. Maar het is eigenlijk ook wel logisch omdat het zo koud was. Ik hoop in ieder geval dat me eind af rekening meevalt. Maar dadelijk in de zomer hoeft de kachel eindelijk niet meer aan, en is het lekker warm in huis en vooral: buiten.

In de tuin zitten

Helaas heb ik sinds ik op mezelf ben geen tuin meer: maar ik vind het altijd heerlijk om tijdens de warme avonden in de tuin te vertoeven met wat fris. Het geeft ook zo’n rustig gevoel, wat ik niet zo goed kan beschrijven.

Sporten

Sporten gaat in de zomer beter dan in de winter. Vorig jaar trainde ik meer als 3 a 4 keer per week, de laatste periode is dit maar 1 a 2 keer. Ik weet gewoon de motivatie niet echt vol te houden tijdens de winter. Ook is het lekker om dadelijk te trainen in wat korts en frisse outfit. Ik kijk er dus heel erg naar uit.

Meer naar buiten

Zelf hou ik van lange boswandelingen samen met mijn hond. Heerlijk om met een zonnebril op mijn hoofd lange wandelingen te maken. Hier kijk ik dus echt naar uit, óók het fietsen naar onbekende plekken.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!