UIT

Zo krijg je wat meer zin in de feestdagen

Ik hou van de kerst, de warme chocolademelk en de kerstvlokjes brengen mij echt in de sferen.

Nou mogen we natuurlijk hopen dat het eindelijk gaat sneeuwen, zo heeft mijn hond nog steeds geen sneeuw gezien. Het is toch eigenlijk belachelijk.. maar goed! Ik heb weer een aantal leuke dingen op een rijtje voor je gezet waardoor jij weer in die kerstsferen komt. Ik heb er in iedergeval helemaal zin in! Jij ook? Kijk dan vooral eventjes verder.

Sneeuwvlokjes

Ik hoop natuurlijk dat deze winter het eindelijk gaat sneeuwen of vriezen of allebei natuurlijk. Dit geeft echt de ultieme kerstgevoel zoals ik al in de inleiding schreef: mijn hond heeft nooit sneeuw gezien mijn hond is inmiddels al vier. Oké ik kan natuurlijk ook klagen als het sneeuwt maar ik zal het wel leuk vinden voor mijn hond dat het eigenlijk gaat sneeuwen buiten.

Vakantie

Kijk ik heb geen werk of school maar vroeger vond ik het altijd heerlijk wanneer het kerstvakantie was. Ik denk dat iedereen wel dat gevoel kent eindelijk vrij van werk of school, voor heel eventjes dan. Maar als je eenmaal vakantie hebt moet je er ook echt van genieten, alleen of samen met je geliefde of naasten.

Zelf ga ik vaak bij mijn ouders langs (oké, ze wonen een straat verder…) maar toch, het idee dat je er voor hun bent is goed. Zelf heb ik geen opa of oma’s meer maar als ik die had ging ik zeker langs, vooral de ouderen kunnen eenzaam zijn. Al ben je er maar eventjes voor hun.. als ze hun kleindochter of zoon zien vinden ze dat helemaal geweldig.

Muziek

Al maanden geleden luister ik iedere dag wel naar Skyradio Kerstradio. Ik vind kerstmuziek echt geweldig het geeft mij zo’n goed gevoel, gelukkig hebben wij tegenwoordig You-tube voor leuke liedjes. Zo vindt ik ‘Santa Tell Me’ van Ariana Grande toch het leukst, of die ouderwetse liedjes.. die geven mij allemaal het gevoel van geluk. En natuurlijk dat de kerst eraan komt… zin in.

Het huis versieren

Het leukste is natuurlijk de kerstboom neerzetten, nou heeft niet iedereen hem al staan (behalve ik, en diegene die kerst ook zo geweldig vinden!) maar sommige mensen vinden dit echt gewoon geweldig en natuurlijk heb je ook van die mensen die het liever niet vieren, eigen keus.

Samen zijn met je familie

Maar zelf pak ik het altijd goed uit. Zelf heb ik geen kinderen, voorlopig houden zo.. dus ik sla Sinterklaas over en ik begin direct met Kerst. Niet iedereen begrijpt deze kerstsfeer maar ik denk toch dat het aan de persoon zelf ligt of je er wel of niet van houdt.

Warme chocolade + Netflix

Zelf ben ik sinds een week weer helemaal into de ‘chocolade melk’ met een kerstkoekje, en ik kijk erbij ook nog eens leuke series. Hoe chill wil je het hebben? Nu het weer eenmaal winter is, heb ik toch vaak last van paniekaanvallen.. en de laatste tijd is dat toch best vaak.

Ik laat dan mijn hondje uit en als ik eventjes niet in mijn vel zit kruip ik onder een warm dekentje en zet mijn favoriete serie aan. Op dit moment is dat Revolution, maar op internet kwam ik er al achter dat ze een jaar geleden hebben besloten om met de serie te gaan stoppen. Zonde! Het is een onwijs goede serie, ik kijk hem alsnog tot waar ze in Amerika gebleven zijn.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!