UIT

Zo kun je het meest onthouden

Het is even een dag later, ik was vergeten te bloggen plus ik had een super leuk project op de planning staan.

Ik heb dit weekend mijn verjaardag gevierd en het was super leuk. Even terug op de titel: iedereen is nou ondertussen wel op school of werk begonnen. Vandaar maakte ik vandaag dit artikel voor jou om dingen beter te onthouden. Hopelijk heb je wat aan deze tips, dus kijk snel verder..

Onthouden in het dagelijks leven

Iedereen moet in hun dagelijks leven dingen onthouden, bijvoorbeeld op je werk of school die ene belangrijke opdracht die je moet maken. Helaas is school of werk weer begonnen, voor mij gaat werk 24/7 door. Een ander is in het weekend gewoon vrij, zo doet iedereen het op een andere manier. Vandaag heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om dingen beter te onthouden. Hopelijk heb je wat aan mijn tips, dus lees snel verder.

Je mobieltje

Superleuk zo’n moderne smartphone alleen raak je nogal afgeleid als je er eentje hebt, en tegenwoordig heeft iedereen er wel eentje liggen. Probeer als je aan het leren bent, of zelfs aan het werk hem weg te leggen op een plaats waarbij je niet zomaar bijkomt. Zodra je klaar bent kun je er wel weer aan zitten.

Maak een planning

Zodra je een planning maakt, hoelang je bezig bent en wat je nog moet doen zul je zien dat het voor jou ook veel beter werkt. Ik koop dan altijd een extra notitieblok of agenda bij de Action (of een andere winkel zoals Big Bazar, etc.) die natuurlijk super goedkoop zijn, en daarin schrijf ik wat ik nog moet doen en hoelang ik er mee bezig ben. Zo werk je je planning veel beter af.

Overzichtelijke bureau

Als je aan het werk bent is het heerlijk om een schone bureau te hebben, zo werk je nou eenmaal het beste. Deze tip werkt ook voor op je werk: zorg ervoor dat je schriften, werk, pennen, etc. allemaal op een plaats liggen en niet door elkaar. Dit werkt voor mij het beste, alhoewel ik zelf al van mezelf een enorme perfectionist ben.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!