UIT

Zo kun veel meer bereiken dan je zelf denkt

Iedereen in het leven moet obstakels uit de weg gaan, om te bereiken wat je altijd al wilde bereiken.

Niemand is perfect, jij ook niet. Dat is gewoon nou eenmaal zo. Zo moest ik in mijn eigen leven ooit Boulimia uit de weg gaan, het was niet makkelijk. Maar als je eenmaal denkt dat alles op zijn pootjes komt, komt het ook goed! Maak je dus vooral niet te druk.. en lees eventjes mijn artikel verder voor meer tips.

Zoals ik al eerder zei: niemand is perfect, waarschijnlijk gaat het niet goed met je als je dit artikel leest. Of je bent gewoon benieuwd.. kan ook 😉 Ik denk dat iedereen wel een moment voor zich kan halen wanneer je onwijs zenuwachtig was, of dat je dacht dat je het niet kon bereiken. Nou? Is het gelukt.. of moet je het nog bereiken?

Probeer alles op te schrijven

Wat denk jezelf dat je fout doet? Schrijf het op.. mij helpt het om over mijn angsten heen te stappen. Je leert van al je fouten die je maakt, dus maak je er dan ook niet te druk erover. Het komt goed, als je dat denkt dan komt altijd alles op zijn pootjes terecht. Geef dus vooral niet op!

Geef vooral niet op

Praat jezelf ook moed in als het even niet goed gaat! Want je kunt het namelijk wel.. en nee, je hoeft niet te denken dat je het niet kan. Gaat het even een dag niet goed met je? Morgen weer een betere dag. Dan gaat het vast beter, want als een ander het kunt kun jij het ook. Geloof in jezelf!

Je kunt het

Iedereen denkt weleens dat hij/zei niks kan in het leven. Maar onthoud een ding: je kunt trots zijn op jezelf. Zelf toen ik een puber was heb ik boulimia gehad, ik nam alles aan wat een ander zei. ‘je bent dik’ ‘je kunt niks..’ bla bla. Ik geloofde totaal niet meer in mezelf, toen mijn eigen moeder zei dat ik nooit moest opgeven. En dat ze trots op me was, ja en dat heeft me geraakt. Dus ik kan het weten als je denkt dat niemand van je houdt. Weet altijd dat er altijd wel iemand is die om je geeft. Daarom wil ik vanuit mij zeggen:

Blijf zelf ook positief

Bedenk hoe je het wel goed kunt doen. Denk na over als het wel goed gaat, bijvoorbeeld die belangrijke toets.. wat als je nou een 10 haalt? Dat is toch fantastisch! Probeer zelf dus ook positief te blijven, en laat het over je heen komen. Want het komt altijd goed!

Blijf altijd geloven in jezelf

Geloof me, iedereen is het waard om hier op deze wereld te zijn. Iedereen in het leven moet obstakels onderweg opzei schuiven, school of werk of andere dingen die je tegen houden. Blijf dus altijd vertrouwen in jezelf te hebben. Niet twijfelen, het komt altijd goed!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!