UIT

Zo leer je jezelf meer water te drinken

Het drinken van water, de meeste mensen krijgen meestal niet genoeg er dagelijks van binnen. Jammer.

Nou moet ik mezelf hier ook wel soms bij aansluiten. Ik ben geen held, maar eens in de zoveel tijd hou ik mezelf hiermee bezig. Zo ook nu: daarom heb ik een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om wat vaker water te drinken. Kijk dus vooral eventjes mee.

Hoe ik het zelf doe

Zelf ben ik ook geen held in het water drinken, laten we eerlijk zijn. Maar.. de laatste tijd hou ik me steeds meer bezig met het water drinken. Want we moeten natuurlijk wel genoeg vocht dagelijks binnenkrijgen. Nou moet ik eerlijk bekennen dat het me niet altijd lukt, maar elke glas is er één. En daarom heb ik hieronder weer tips op een rijtje gezet om meer water te drinken:

Herinner jezelf via je mobiel

Zelf heb ik een app gedownload om mezelf eraan te herinneren om water te drinken. Het klinkt misschien stom, maar je gaat echt vaker water drinken. Je kunt zelf de tijden instellen: en zo kun je in ieder geval jezelf vaker herinneren om water te drinken.

Hou water altijd naast je

Zelf zet ik altijd een glas naast me als ik aan het werk ben. Zo drink ik iedere keer steeds wat, en krijg ik mijn dagelijkse dosis water binnen. Zelf drink ik uit een glas, maar een flesje water kan natuurlijk ook. Ik heb gemerkt dat deze tip ook echt voor mezelf werkt.

Fruitwater

Nou is fruitwater erg lekker tijdens een warme zomerdag. Althans dat vind ik! Ik maak dan zo’n grote kan met fruitwater. Mijn persoonlijke favoriet is citroen. Je kunt op het internet zoveel verschillende variaties vinden, probeer het eens en je zult zien dat je zo vaker water gaat drinken.

Theeleuten

Naast fruitwater kun je natuurlijk ook vaker Thee gaan drinken. Nou ben ik zelf echt een theeleut, zelfs in de zomer. Wist je dat je juist thee moet drinken in de zomer? Het is zelfs beter voor je. Al klinkt dat heel gek. Ik hou van thee!

Neem een to-go flesje met je mee

Onderweg neem ik altijd water met mij mee, ook vanwege mijn paniekaanvallen. Ik heb dan iets nodig om mezelf af te leiden en wat te drinken werkt voor mij.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!