UIT

Zo maak je je December periode gezellig

Nog een kleine aantal weekjes te gaan en het is alweer bijna kerst, waar is de tijd heen gaan?

Ik begin nu eindelijk een beetje de kriebels in mijn buik te krijgen waardoor het eigenlijk meer zin heb in kerst omdat het bijna kerst is heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet wat je kunt ondernemen om je huis en andere leuke dingen te ondernemen tijdens kerst. Benieuwd wat dat is? Kijk dus vooral eventjes verder.

Hier onder heb ik een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet om jou weer helemaal in de kerst veren te laat te komen, benieuwd wat het is kijk gelijk eventjes verder.

Maak het knus

Versier de kamer met leuke dingen zoals slingers leuke kaarsjes, en kleed en versierd helemaal hoe jij het graag wil hebben. Verzin je niet alleen de kerstboom andere leuke decoratie kunnen je kamer helemaal afmaken.

Ga kerstmarkten af

Tijdens kerst is het natuurlijk de intieme moment om naar een kerstmarkt te gaan je hebt tegenwoordig overal in de wereld en zelfs in Nederland heb je een aantal kerstmarkten zoek vooral Google de leukste kerst zwarte af en ga op jacht. Hoe leuk is het om chocomel te drinken en een reuzenrad te zitten en een aantal leuke houdt de kraampjes waar je heel veel leuke dingen kunt kopen te beleven!

Shoppen

Shop erop los tijdens de kerstdagen dit zei vorige keer al in een ander artikel over de kerst, want shoppen breng nou eenmaal gelukt met zich mee koop de gekste sweaters die tijdens de kerst kunt kopen vergeet vooral niet te genieten.

Eet erop los

Kerst staat natuurlijk niet alleen in het teken van kerstmarkten en shoppen, maar bestaat ook uit lekker gezellig met de familie eten. Maak vooral de lekkerste taarten en versier samen met je ouders of zelf de tafel.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!