UIT

Zo maak je je winter zo leuk mogelijk

De meeste mensen hebben altijd heel veel last als het winter wordt, depressies het is natuurlijk wat kouder.

Maar laten we het vandaag van de goede kant bekijken: de winter kan eigenlijk toch best leuk zijn. En vandaag schreef ik mijn tips op waarom ik de winter zo tóf vindt! Benieuwd? Lees dan vooral eventjes verder..

Je krijgt minder puistjes

In de winter verstoppen de poriën veel, en veeeel minder! Het koude weer zorgt ervoor dat je huidje er iedere winter er veel beter uit ziet dan de zomer, dit las ik ergens. En het klopt! Iedere winter heb ik veel minder puistjes en ziet mijn huidje er beter uit. Alhoewel je de zonlicht iedere winter toch wel kunt gebruiken. Nou kun je natuurlijk de fake-zonlicht gebruiken: de zonnebank! Maar dat is natuurlijk ieders keus.

Je slaapt langer en beter

Iedereen kan wel een beetje slaap gebruiken, zo slaap ik en vele anderen veel beter iedere winter. Zelf slaap ik ook langer, maar dat frustreert me eigenlijk best wel: ik slaap altijd in een soort van coma.. tja, heel vervelend als je vroeg op moet staan!

De kou is nog ergens goed voor

Jaa.. de kou is toch nog ergens goed voor! De kou helpt namelijk je huid te verjongeren, en zorgt ervoor dat de verouderingsproces vertraagd wordt. En wie wilt dit nou niet? Overigens werkt het ook heel goed voor de walletjes iedere ochtend.

Calorieën

De kou is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je vetrolletjes.. nee echt! Door het koude weer verbrand je veel meer, zo kan het zo zijn dat je vaker honger krijgt op een dag. Dit komt door de kou, de kou helpt je dus ook nog eens afvallen. Als je dit wilt natuurlijk!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!