UIT

Zo onderneem je iets met slecht weer

Het regent, het regent.. Tja het was vandaag geen fantastische dag.

Toch moeten we allemaal er iets van maken, en ondernemen we allemaal ‘iets’ zelf ben ik heerlijk onderuit gaan zitten met Netflix aan. Soms mag dat gewoon! Althans dat vind ik.. Wat doe jij op een regenachtige dag? Vandaag geef ik je wat tips.

Netflix: Series of kijk een Film

De laatste tijd ben ik toch echt wel verslaafd geraakt aan Netflix. Heerlijk onderuit kijkende naar een film of serie, ik doe met je mee.

Jezelf verzorgen

Ik hou ervan om af en toe een maskertje te doen, en me na een warme douche een heerlijke body lotion te gebruiken. Dit heb ik gisteren gedaan, plus onder een warme gezichtszonnebank te hebben gezeten voel ik me vandaag weer helemaal mezelf.

Af en toe is het goed om iets voor ‘jezelf’ te doen! Haarmasker kan ook al wonderen doen.

Maak iets lekkers

Zelf heb ik laatst een brownie gemaakt, helaas niet goed gelukt. Maar soms is het heerlijk om jezelf even te vertroetelen met iets lekkers, op zijn tijd mag het (natuurlijk niet iedere dag).

Tut jezelf op

Als ik vroeger niet in me vel zat maakte ik mezelf altijd op. Doe iets geks met je Make-up, en probeer eens iets anders. Misschien vind je wel jou perfecte look voor iedere dag. Het geeft ons vrouwen een goed gevoel om onszelf op te maken, het hoeft niet.. het mag althans.

Trek iets ‘comfy’ aan

Als je eenmaal opgemaakt bent, probeer dan jou ultieme outfit aan te trekken om deze dag door te komen. Een trainingspak kan al wonderen doen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!