UIT

Zo organiseer je je spullen beter

Ik woon nu een weekje op mezelf en ik kan wel zeggen dat ik nu al ‘gewend’ eraan ben.

Ik heb het naar me zin, helaas moet je ook de mindere klusjes in huis doen zoals het opruimen. Ik vind het zelf eigenlijk best leuk! En daarom geef ik jou tips om je kamers beter op te ruimen. Lees het dus vooral even verder.

Berg je spullen op

Voor mijn nieuwe huisje heb ik van de handige manden gekocht, je kunt er onwijs veel in kwijt en het is onwijs handig. Je kunt bijvoorbeeld bij de IKEA van die lege vakken kopen die je makkelijk in je kast kunt plaatsen. Wat ik heel handig vind is dat je zo ook spullen kunt sorteren. Neem bijvoorbeeld je schoenen, ondergoed en sokken die kun je in de mandjes heel makkelijk sorteren.

Vaste plek voor je spullen

Ja het klinkt superlogisch maar toch is het goed om te doen. Vroeger dacht ik weleens ik gooi het neer, ik ruim het later wel op. Maar meestal kom je aan ‘later’ nooit toe. Zorg daarom ook voor een vast plek, bedenkt een plek waar je je spullen neer wilt leggen en laat het ook daar. Als je het een keertje pakt, zorg er ook voor dat je het terug legt.

Koop iets nieuws

Ik in mijn nieuwe huisje heb express ook nieuwe items gekocht, dit deed ik omdat je altijd maar altijd van hetzelfde in huis hebt. Soms is je interieur gewoon toe aan iets nieuws. Probeer wel alles in hetzelfde stijltje te kopen, ga geen gekke kleuren kopen als je er toch niks van in huis hebt. Ik hou persoonlijk van iets rustgevends.

Ruim op

Nu ik me eigen huisje heb moest vooral heel veel spullen inruimen, hartstikke leuk. Maar opruimen is ook erg leuk, zet een leuk muziekje op de achtergrond aan en ruim je kamer op! Met het resultaat wordt je beloond, en je kunt natuurlijk trots op jezelf zijn!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!