UIT

Zo organiseer jij je tas beter

Je kunt natuurlijk van alles in je tas doen, maar wordt het dan niet een zooitje? Ruim je tas eens op, zo kom je misschien nog iets tegen die je eigenlijk waarschijnlijk al zocht.

Kijk jij weleens vaker in je tas? Zo ja wat kom je dan allemaal tegen? Vandaag maak ik een artikel over wat er handig is om in je tas mee te nemen. Zo kun je makkelijk je tas opruimen, en gooi je die troepjes uit je tas! Hieronder geef ik de tips, dus lees vooral verder.

Je borstel

Persoonlijk hou ik ervan als ik een wat grotere tas meeneem, en natuurlijk ergens heen moet om je borstel mee te nemen. Als vrouw vind ik dat je er goed uit moet zien, dus waarom neem je dan niet je borstel mee? Natuurlijk neem ik natuurlijk geen grote borstels mee in mijn tas maar je hebt tegenwoordig ook handige kleine borstels die ik heel erg handig vindt.

Drinken

Onderweg vind ik het handig om altijd een flesje water of iets anders te drinken mee te nemen. Zelf heb ik last van Angstaanvallen in zo’n moment wil ik altijd graag iets met suiker drinken, ik zorg daarom altijd wel dat ik iets meeneem voor onderweg (of ik haal natuurlijk wat).

Vaseline voor je lippen

Bij de Kruidvat of Etos kun je speciaal voor mooie lippen Vaseline kopen. Waarschijnlijk heb je het weleens vaker gezien en ik vind het al jaren super werken, zelfs nog beter dan andere lippenbalsems waar ik juist schale lippen van krijg. Maar het is natuurlijk ieders keus.

Een pen voor onderweg

Je zult altijd zien dat je op school of die ene belangrijke afspraak je pen bent vergeten. Een pen is dus echt een must voor in je tas, neem het dus ook mee in je tas.

Agenda

Een agenda vind ik zelf heel handig om mee te nemen voor onderweg, als ik dan een belangrijke afspraak heb schrijf ik die graag nog graag op. In mijn telefoon schijn ik het nog altijd te vergeten.. Sterker nog mijn telefoon vergeet het zelfs ook, hij gaat gewoon niet af.

Een snack

Als je niet van plan bent iets te kopen zorg er dan voor dat je altijd iets bij je hebt zoals een Muesli reep. Als je onderweg bijvoorbeeld vertraging hebt of je hebt een langdurige afspraak zorg er dan voor dat je in iedergeval iets bij je hebt, zo kun je je honger stillen voor onderweg.

Parfum

Soms moet je je als vrouw eventjes opfrissen als je de hele dag in gesprek bent. Je hoeft natuurlijk niet een hele flacon mee te nemen maar je kunt het ook in een sample flacon doen. Je kunt ook bij de Action speciale kleinere flacons krijgen voor je parfum. Zo kun je je altijd even verwennen met parfum.

Haarelastiekje

Na een belangrijke afspraak vind ik persoonlijk het heerlijk om mijn haren even in een staartje te doen. Het geeft mij altijd een fijn gevoel, als vrouw snap je wat ik nu bedoel.

Kleine Deo

Zoals ik al zei bij de parfum is het als vrouw zijnde heerlijk om je af en toe eventjes op te frissen. Ik neem dus altijd een kleine deo mee in mijn tas, wie doet dit ook altijd?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!