UIT

Zo plan je je dag even ‘niks’ doen

Soms heb je van die dagen, of weekenden.. even geen zin om iets té ondernemen.

Ach! We hebben allemaal weleens van dit soort dagen, toch? Vandaag heb ik een aantal herkenbare punten op een rijtje gezet, die je vast wel herkend als je een dagje ‘lui’ doet en bent. Altijd leuk om te lezen dus!

Blijf-in-bed-dag

Heel erg herkenbaar voor mij: alleen zit ik met mijn hondje die helaas toch nog uitgelaten moet worden. Het liefste blijf ik heerlijk met me laptop onderuit tv-aan in me bed. Dit loopt niet altijd zo, vooral als je een eigen huis hebt! En je hebt ook nog eens geen zin om bijvoorbeeld iets in de keuken te pakken: Argh. Hadden we maar zo’n systeem dat het automatisch naar je toe komt..

Geen zin in je telefoon

Herken je dat je even geen zin hebt in je telefoon? Zelf heb ik dan echt een dipje te pakken, en dan neem ik ook die dag mijn rust. Dit werkt voor mij het beste.

Of.. juist wel!

je gaat juist wel aan de slag met je mobieltje: De hele dag aan de slag met nieuwe Games die je met je vrienden of familie kunt spelen. We doen het allemaal!

Géén zin om te sporten

Soms heb je gewoon van die dagen dat je geen zin hebt om iets te doen, dus ook niet om eventjes je dagelijkse beweging te krijgen. Blijf dan positief! We hebben allemaal weleens zo’n dag.. het gaat vanzelf over.

Als je op jezelf woont

Als je nog bij je ouders woont heb je echt geluk. Woon je op jezelf moet je ook nog eens eten maken.. Meestal wordt het bij mij dan iets makkelijks: Soep, Patat of Lasagne. Het is maar net wat ik in huis heb. Wie herkent dit ook?

Doe ik morgen wel

Deze truc kennen wij allemaal wel: doe ik morgen wel. En dan is het morgen en dan komt het eigenlijk niet ervan. Soms moeten we doorzetten: zelfs als het eventjes tegenzit!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!