UIT

Zo verzorg je je nagels als de beste

Jezelf verwennen met een manicure, wij vrouwen kunnen niet zonder. Even tijd voor jezelf, en het is natuurlijk heel erg fijn om jezelf af en toe te vertroetelen.

Als je weleens hebt meegemaakt dat je nagel is ingescheurd of zelfs gebroken nagels hebt gehad, kun je deze onderstaande tips vast wel gebruiken. Ik heb weer een paar fijne tips voor je op een rijtje gezet, lees dus vooral eventjes verder.

Verzorg je nagelriemen

Deze tip kreeg ik ooit van een nagelspecialiste, toen ik wat jonger wat uiteraard. Maar nee echt, als je je nagelriemen verzorgt met een goede olie en het een klein beetje induwt zul je zien dat je nagel na een tijdje er veel beter uitzien. Je nagels groeien ook nog eens sneller overigens.

Niet knippen maar vijlen

De meeste mensen knippen hun nagels af, voor teennagels overigens geldt dit weer niet. Maar wel je ‘normale’ nagels als je begrijpt wat ik bedoel, zodra je je nagels vijlt als ze te lang zijn of verkeerd zijn ingegroeid. Groeien je nagels beter, deze tip kan ik iedereen aanbevelen. Probeer alleen niet naar een kant op de vijlen, je nagels gaan dan ook zo groeien.

Gebruik een basecoat & topcoat

Heel veel mensen (waaronder ik, af en toe!) vergeten weleens een basecoat en topcoat te gebruiken. Mijn nagels gaan dan sneller chippen waardoor mijn nagellak er eerder afgaat. Je nagels verkleuren dan minder snel, en het blijft beter zitten. Probeer dit dus vaker te doen, zelf neem ik altijd eventjes de tijd als ik me nagels ga doen. Het kan niet even snel, helaas!

Voor als je echt geen tijd hebt

Je hebt hele fijne nageldrogers die je kunt kopen en niet al te duur zijn, je nagels worden dan sneller droog. Fijn dus!

Gebruik geen nagellakremover met Aceton

Als je een nagellakremover koopt let er dan op of er Aceton in zit, Aceton zorgt er namelijk voor dat je nagels sneller uitdrogen en er dus minder mooi uit laten zien. Het is dus eigenlijk een soort van Dag-en-nacht crème voor je nagels het verzorgd.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!