UIT

Zo vrolijk je jezelf op als je het moeilijk hebt

Soms heb je wel van die slechte dagen, het zit eventjes helemaal tegen. Toen ik vandeweek ziek was had ik dit ook ik voelde me machteloos.

Ik kon eventjes helemaal niks meer en bovendien zat ik ook nog eens slecht in me vel. Inmiddels gaat het iets beter! Tijd om dus jou de tips te geven die mij extra motivatie gaven om door te gaan. Heb jij ook motivatie nodig? Lees dan vooral eventjes verder.

Van muziek wordt ik blij

Van muziek luisteren wordt ik erg blij, het bepaald mijn hele humeur eigenlijk. Als ik zelf al slecht in me vel zit luister ik liever niet naar zielige muziek, tijd voor wat positieve energie! Om mezelf op te peppen luister ik vooral de laatste hits, maar ook eigenlijk van alles door elkaar. Zelfs Reggae, tja! Luister naar wat jou positief maakt. Vind je Hip-hop leuk? Of Popmuziek? Doe wat goed voelt.

Bepaal zelf wat er gebeurd

Van negatieve energie ga je echt niet beter in je vel van zitten. Wil je dus iets zelf al een tijdje doen? Maar lukte het niet? Plan dan ‘jou’ dagje. Soms is het wel even lekker om je niks aan te trekken van anderen, het is jou leven toch?

Wil je graag een leuke hobby vinden? Maar ben je bang wat anderen hiervan vinden? Lekker boeiend, jij doet wat jezelf leuk vindt. Zelf dacht ik dit ook altijd in mijn pubertijd.. wat nou als die en die er wat van zeggen? Zelf wilde ik al een tijdje op dansles, iedereen hielt me tegen. Zal je dat wel doen? Nee, het is mijn leven en ik bepaal wat daarmee gebeurd.

Kijk naar de toekomst

Zelf ben ik altijd geneigd om naar de negatieve kant te kijken, uiteindelijk weet ik dat dit totaal niet nodig is. En mij natuurlijk alleen maar meer in de negatieve sferen brengt. Wij nederlanders kunnen nogal ‘zeiken’ over de dingen die we nog moeten doen.. kijk het eens een keer van de goede kant: wat heb ik al bereikt? wat ga ik binnenkort voor leuks doen? Kijk naar de kleine dingen in het leven, dan komt het vast goed.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!