UIT

Zo vul je je dag alleen thuis in met leuke dingen

Zelf woon ik alleen, dus ik ben vaak alleen thuis. Maar wat doe je dan op zo’n dagje als je alleen thuis bent?

Ga je dan gamen? Of iets buitenshuis doen. Alles is mogelijk! En om je een beetje opgang te helpen heb ik zelf een aantal tips op een rijtje gezet. Kijk dus vooral eventjes verder.

Maak iets lekkers

Je kunt natuurlijk iets bestellen zoals: Sushi of Pizza (waar ik een beetje verslaafd aan ben) maar.. je kunt natuurlijk ook iets lekkers koken of bakken. Ga deze keer eens voor iets waar je lang mee bezig bent: achteraf kun je met je (bak)recept trots zijn.

Schoonmaken van je huis

Zelf vind ik het heerlijk om me huis te soppen, en te zemen. Maak eventjes een sopje met bijvoorbeeld allesreiniger en ga aan de slag in je huis: vergeet de WC en Douche niet. En bovendien is het fijn als je huis heerlijk schoon is, althans zo denk ik erover.

Netflix

Zelf ben ik echt de laatste tijd verslaafd aan Netflix. Laatst maakte ik hier nog een artikel over: zie hier de leukste series op een rijtje. Als ik eventjes niks te doen heb, of juist iets te doen wil hebben. Lijkt logisch? zet ik Netflix aan vooral s’avonds als er niks op TV is.

Neem ’tijd’ voor jezelf

Neem de tijd om je nagels eventjes te lakken, even een ‘rust’ momentje te nemen. En heerlijk weer tot jezelf te komen: maskertje, haren verfen doe eens gek. Soms mogen wij vrouwen, maar ook mannen (die natuurlijk andere dingen doen) tijd voor zichzelf nemen.

Afleiding

Als ik alleen thuis ben: ga ik soms gamen. Dit had je zeker niet achter mij gedacht? Ik heb zelf een Playstation 4 en één Wii. Simsen is ook erg leuk, maar de laatste tijd neem ik hier minder de tijd voor. Er is altijd wel wat te doen! Al is het een spelletje op je mobiel of tablet.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!