UIT

Zo wordt je een ochtendpersoon

Ik start me dag ochtends rustig en relaxed, toen ik op school zat was dit wel anders.

Je kon wel zeggen dat ik toen gestrest iedere ochtend was, gelukkig heb ik hier geen last meer van! Dat is ook een van de redenen dat ik wil bloggen, en blijf bloggen. Hoe starten jullie je dag ochtends? ook gestrest of heel relaxed? Ik ben heel erg benieuwd. Ik heb weer een paar leuke tips voor jullie op een rijtje gezet voor jullie.

Drink ochtends

Niet iedereen vind het heerlijk om een glaasje water te drinken s’avonds of als je opstaat. Toch is het heel goed voor je lichaam, het is dus helemaal niet zo slecht als je water drinkt als je opstaat, sterker nog: je lichaam wordt wakker van een glaasje water, of jus d orange wanneer je opstaat. Water is natuurlijk heel goed voor je, en daarom ook een goed begin van de dag!

Hou je aan je routine

Als je naar je werk of school moet, is het vooral erg druk elke ochtend. Leg dan ook de avond van te voren je kleding alvast klaar, scheelt tijd! Die je natuurlijk de volgende ochtend heel goed kunt gebruiken. Ook is het goed om ochtends een routine te hebben, doe het liefst alles hetzelfde. Waarom? Als je iets extra’s gaat doen weet je niet of je de tijd er nog voor hebt.

Opstaan > Ontbijten > Make-up > Spullen in je tas doen > Klaar is kees!

Mobiel

Ochtends kijk ik altijd direct op mijn mobiele telefoon, het is daarom ook belangrijk om jezelf te motiveren om door te blijven gaan. Ik vind het daarom altijd leuk om inspirerende teksten op mijn mobiele telefoon te zetten, zodra ik mijn telefoon oppak raak ik al direct gemotiveerd. Zo start je je dag positief.

Muziek in de ochtend

Ik vind het heerlijk om ochtends een muziekje op te zetten. Hier heb ik vorige keer al een artikel over gemaakt, ik kan gewoon niet zonder muziek. Mijn ouders vind ik daar in tegen best saai die hebben liefst in de ochtend rust, haha (Sorry mam en stiefpa! ik vind jullie lief hoor.. ). Maar ik kan gewoon niet wakker worden als ik geen muziek aan heb. Zo start ik me dag ontspannen en actief.

Relax

Als jezelf weet wat je schema is iedere dag, kun je wel een keertje zeggen dat je nog even 30 minuutjes doorslaapt. Of kijk op je Social Media of er nog nieuwe berichten zijn. Ik vind het heerlijk om ochtends Yoga te doen, zo start ik heerlijk me dag!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!