UIT

Zo zie je er niet meer zo pipjes uit

Het is winter en we kunnen allemaal wel een kleurtje gebruiken, zelf ben ik heel erg blij van mezelf en daarom zijn er een aantal dingen had ik in het dagelijks leven toepast.

Zelf ga ik nooit op vakantie door mijn angstaanvallen. Toch wil ik niet heel erg bleek voelen nou kan het natuurlijk naar de zonnebank gaan. Maar niet alleen zon, maar ook andere dingen kun je doen om bruiner te lijken. Wist je bijvoorbeeld ook dat je kledingkeuze je bruiner kan gaan lijken? Daarom heb ik een aantal tips op een rijtje gezet… Benieuwd? Lees dan eventjes verder!

Let op je Haarkleur

Als je van jezelf al bleek bent is het niet verstandig om je haar te blonderen. Daarom is het altijd belangrijk dat je naar een kapper gaat, hier kan adviseren welke haarkleur bij je past. Als je een lichte huidskleur hebt zou ik persoonlijk voor een donkere tint gaan. En andersom is het natuurlijk ook zo.

Zelf heb ik ook een opleiding kapper gedaan, daarom weet ik dit soort dingen uit mijn hoofd. Je moet natuurlijk niet je vaak je haar kleuren, want dan moet je haar net zoals mij.. Droog, beschadigd en ook niet in model te brengen. Dit zeg ik heel eerlijk, omdat ik gewoon veelste vaak mijn haar heb gekleurd. Als ik mijn haar blond verft, ga ik vaker naar de zonnebank of ik gebruik een spray tan. Daarom verf ik mijn haar blond in de zomer, s’winters verf ik mijn haar donkerder.

Lichte Make-up

Als je bruiner wilt lijken kun je natuurlijk voor een bronzer gaan. Door make-up kun je zeker bruiner lijken, maar gebruik niet te veel van het goede. Als je er bruiner wilt uitzien is de tip dat je een dokere lipstick moet gaan gebruiken. Zelf heb ik blond haar en daar staat weer barbie roze er totaal niet bij, dit hebben meerdere mensen als ze te lichte huidskleur hebben. Doe dus wat voor jou goed voelt.

Let ook op je kledingkeuzes

Niet alleen je make-up of je haarkleur moet op letten, nee. Ook je kledingkeuzes moeten er aan geloven: niet alle tinten passen bij je huidskleur. Probeer dus ook hier op te letten met lichte kleuren, pastelkleuren en witte kleding. Dit maken je nog bleker, het verschilt natuurlijk per persoon. Maar ik zou ‘persoonlijk’ er zelf op letten wat wel bij jou past, en wat niet. Let hier dus op.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!