UIT

Zo zorg je voor een frissere adem

Je kunt van alles doen tegen een frisse adem. Persoonlijk hou ik van Munt Thee, wist je ook dat dit goed hielp tegen een frisse adem?

Heel veel mensen hebben af en toe last van een slechte adem voor die mensen maakte ik dit artikel. Je mag natuurlijk helemaal zelf bepalen wat je doet, maar als je wat hulp nodig hebt! Dan is dit artikel echt wat voor jou.

Wist je dat je voedsel en het schoonhouden van je gebit al kan bepalen of jij een slechtere adem krijgt? Als je een slechtere adem hebt lees dan dit artikel!

Voedsel

Als je ooit eens een keer Knoflook eet of in een recept gaat verwerken snij dan de harde kern van de Knoflook eruit. In de kern van de Knoflook zit de meeste geur en smaakstoffen. En als je wel knoflook wilt eten probeer dan na het eten van de Knoflook drink dan een glas water of eet Chocolade, chocolade werkt namelijk heel goed tegen de geur van knoflook. Verse Peterselie werkt ook heel goed tegen een slechte adem probeer te kauwen op een klein stukje peterselie dat werkt tegen een slechte adem. Probeer ook overal kauwgum mee te nemen zo kun je onderweg ook een frissere adem krijgen.

Niet iedereen kent deze zit maar je hebt een bepaald product dat goed werkt tegen een slechte adem het wordt ook weleens ‘after garlic’ genoemd en is te koop bij de meeste drogisterijen dit helpt ook heel goed bij mij. Ook werkt Verse munt thee heel goed bij mij, dit vind ik persoonlijk echt heel lekker e. Je adem stinkt er wat minder door. Een lang effect heeft het niet maar voor even werkt dit wel. En ten tweede munt thee is supergezond voor je! Dus ik zeg schaf maar muntplantjes aan.

Schoonhouden

Het klinkt gek maar je hebt tegenwoordig ook tongschrapers die tegen een slechte adem werken. Die kun je gewoon bij een drogisterij kopen, je schraapt dan eigenlijk de slechte adem van je tong af. Ik zal dit niet direct proberen, maar als niks werkt zal ik dit proberen!

Poetsen, Poetsen, Poetsen! Ik denk dat je tandarts hier heel blij mee zal zijn. Maar 2 a 3 keer per dag helpt je al tegen een frisse adem. Probeer het ook bij te houden. Zelfs als je even niet in je vel zit probeer alsnog het bij te houden zelfs als je even niet wilt. Dit is namelijk voor je eigen gezondheid. En het helpt je natuurlijk tegen de gaatjes.

Oma’s tip

Gekke tip: Kauw op een koffieboon. Deze tip kent waarschijnlijk jouw oma of opa ook, kauwen op een koffieboon helpt je goed tegen een slechtere adem.

Als niks werkt

Als echt niks werkt, ga dan naar een tandarts. De tandarts kan je ook heel goed helpen als je een slechtere adem hebt. Dit is namelijk niet normaal, vooral als je van alles al hebt geprobeerd. Als je tandarts je niet helpt, ga dan niet treuzelen vraag om een Second Opinion.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!