UIT

Zo zorg voor een opgeruimd huis

Hoe was jullie Pasen? Naast dat heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet, om je kamer op te ruimen en bij te houden! Lees dus met mij mee.

Plannen

Zelf heb ik geen vaste dagen waarop ik mijn spullen opruim. Maar het kan wel ‘handig’ zijn als je bijvoorbeeld werkt of naar school gaat. Wanneer ruim jij op? Als je dingen plant gaat het stukken makkelijker.

Het weggooien van spullen

Sommige mensen vinden het ontzettend moeilijk om spullen weg te gooien. Heb je het niet nodig? probeer het dan alsnog weg te gooien. Neem bijvoorbeeld de dingen van vroeger, de dierbare spullen.

Probeer zoveel mogelijk weg te doen, en al het andere in een doos. En bewaar het dan ook ergens waar je het terug kunt vinden, je weet waar het staat. Dus je kunt het ook zo weer terug vinden, en hoef je je niet zorgen te maken over dit soort spullen.

Rondzwervende rotzooi

Ik herken het helemaal: je hebt eventjes geen zin om op te ruimen.. doe ik morgen wel! Althans, zo heb ik af en toe mijn dagen. Deze troepjes stapelen zichzelf op: probeer dus het troepje wat je hebt gemaakt direct op te ruimen. Dat scheelt echt het halve werk!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!