UIT

Zorg voor een geordend huis met deze tips

Soms heb ik van die tijden: dat ik echt zin heb om een interieur artikel te maken.

Nou heb ik zo’n dag en ik dacht bij mezelf, waarover zal ik is nu inspiratie over opdoen? Nou weet ik dat sommige mensen het lastig vinden om de lente echt in het interieur toe te passen.. dus ik bedacht me direct: wat nou als ik jou met een paar simpele tips je goed op weg kan brengen? En dat is wat ik vandaag ga doen.

Wat ik zelf doe om de lente in huis te halen

Ik hou van de lente als jullie mijn blog volgen, weet je dat ik in deze periode me beter dan ooit voel. Ook omdat ik echt last heb van een winterdip en nu heb ik dat gelukkig niet meer. Als ik de lente dus in huis kan brengen (graag). En vandaag heb ik een paar simpele tips (hieronder) op een rijtje gezet:

Kaarsen

Kaarsen heb ik werkelijk overal wel staan, in mijn eigen interieur dan. Tijdens de lente heb ik dan ook verschillende kaarsen in meerdere kleurtjes verwerkt in mijn interieur. Zo heb ik persoonlijk: roze, blauw en natuurlijk fris wit. Ik vind echt dat kaarsen het interieur ‘af’ maken. Maak jij zelf ook gebruik van kaarsen in het interieur? Laat het mij weten.

Haal kleur in huis

Als je je interieur wilt veranderen vind ik persoonlijk dat je een basis kleur nodig hebt. Zoals grijs of bruin, daarmee ga je aan de slag. De lente brengt heel veel frisse maar ook vrolijke kleuren met zich mee. Nou is het natuurlijk niet de bedoeling dat je bijvoorbeeld bij de Action accessoires met opvallende kleuren door elkaar te kopen. Nee, neem 1 of 2 rustige lentekleuren mee en hou je hier ook aan. Zo haal je ook echt de lente op een normale manier in huis.

Bloemen

Nou woon in natuurlijk op mezelf, alleen. En daarom haal ik iedere week een boeketje bloemen in huis zo haal ik eens in de zoveel tijd Hollandse Tulpen in huis. Het brengt zoveel meer sfeer in huis, jammere is dat de bloemen snel opgaan. Het geeft ook echt dat lente gevoel.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!