UIT

Zorg voor een schoon (nieuw)jaar

De feestdagen zijn eindelijk voorbij, tijd om op te ruimen en de kerstboom het huis uit doen.

Niks is beter dan een frisse start maken dit jaar. Zelf ben ik altijd netjes van mezelf, ik kan dus niet wachten op dit moment. Daarom heb ik na de kerst de kerstboom direct de deur uitgedaan, ja je moet wat. Vandaag geef ik je weer tips om het nieuwe jaar in te gaan. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder!

Begin bij het begin

Als je je kamer op gaat ruimen, begin ik zelf altijd met een plan. Schrijf dus vooral punten op waar je wilt beginnen. Een chaoot als ik weet nooit waar ik moet beginnen, maak dus een plannetje in je gedachten of op papier. Zelf schrijf ik het altijd op in mijn notitieboekje.

Teken je kamer

Zelf wil ik de vroeger altijd mode ontwerpster worden,daarom hou ik onwijs van tekenen zo tekent ik altijd mijn interieur op papier. Zoals ik hierboven noemde zorg ik er eerst voordat alle ouwe spullen uit de eruit zijn, en zodra het leeg is teken ik het al een in mijn gedachten of teken het op op papier.

Begin in een lege kamer

Ruim de decoratie spulletjes maar even op, en schuif eventueel wat interieur spullen aan de kant. Zodra je begint in een lege kamer zo je al sneller zien dat je je huis beter kunt inrichten. Ruim je spullen op die niet meer wil gebruiken bijvoorbeeld je kerstspullen, en doe deze e.v.t. in een doos. Je kunt zo beginnen met inrichten en vaker sneller een plannetje maken in je hoofd, althans dat doe ik.

Decoreer erop los

Nu eenmaal de kerstspullen de eruit mogen, kun je weer aan de slag met het kopen van nieuwe spulletjes zelf ben ik verslaafd aan de Action ik maakte dan ook geen geheim van dat ik hier dan direct gaan snuffelen als mijn interieur weer leeg is. Snuffel er op los en koop iedere keer wat leuks. Veel plezier.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!