UIT

Zorg voor je haar voor het slapen gaan

Voor het slapen gaan is het belangrijk om jezelf te verzorgen, soms ontgaat dat ons wij ‘vrouwen’ weleens.

Wij halen dan onze make-up er weleens niet af, of we vergeten soms weleens onze gezicht niet zo heel goed schoon te maken. Daarnaast bestaan er nachtcrèmes en speciale facewash waardoor je huid wat meer gaat ‘ademen’. Tja, om je vanavond te onthouden je gezicht te reinigen. Heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Reinig je gezicht goed

Iedere avond reinig ik me huid met een Facewash, daarna gebruik ik persoonlijk een Tonic en gebruik ik naderhand een Crème die speciaal voor mijn Acnehuid is. Zorg er wel voor dat je goede producten gebruikt, dat persoonlijk goed voor jou werkt.

Vaseline

Zelf heb ik altijd een routine, daar hou ik me ook aan. Als ik eenmaal mijn gezicht heb gereinigd vindt ik het altijd fijn om in een vaseline potje te duiken (haha!) nee serieus. Vaseline is heel erg fijn voor je lippen maar ook voor de ‘droge’ plekken, smeer het dus iedere avond op en je zult zien dat je lippen veel zachter worden.

Maskers

Als je last heb van een Acnehuid net zoals mij, of je hebt gewoon een hele droge huid. Gebruik dan een masker met Paracetamol en Honing. Het masker werkt ontstekingsremmend en werkt ook nog eens goed voor je portemonnee. Was je huid daarna met lauwwarm water en je voelt je weer helemaal zacht!

Haar in een staart

Niet iedere dag maar wel vaak doe ik me haar in een staart, voordat ik ga slapen. Of als ik me make-up ga aanbrengen of me gezicht ga reinigen, ik vindt het altijd fijner dat er geen haren in mijn gezicht ronddwalen. Wie vindt dit ook heel fijn?

Nachtcrème

Nadat je je gezicht heb gereinigd, en jezelf heb verzorgd gebruik dan een nachtcrème die voor jou het fijnste werkt.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!