Zuivelhoeve boer’n yoghurt

Zoals jullie weten krijg ik vaker pakketjes opgestuurd; in de begintijd van mijn blog kreeg ik vaker eten opgestuurd omdat ik hiermee meer mee deed.

Laatst kreeg ik yoghurtjes opgestuurd om uit te proberen. Proeven dus. nou en laat ik van muesli houden dus probeer ik het graag uit. Benieuwd naar de Yoghurt met Muesli van Zuivelhoeve?

Ik ken dit merk van de emmertjes met Yoghurt, deze haalde me moeder vroeger altijd. Ieder merk moet zichzelf uitbreiden met nieuwe producten om ‘vernieuwend’ te blijven nu heeft Zuivelhoeve hun identieke Yoghurt gecombineerd met een Muesli. En natuurlijk ging ik voor jullie aan de slag.

Voor s’ochtends of na het eten kun je deze nieuwe toetjes makkelijk eten. Zelf vind ik het lekker om op te staan. Daarom was ik na het proeven ook nog even naar de winkel gelopen om ook andere smaken te proeven.

Zo heb ik nog de aardbei en de bosvruchten uitgeprobeerd, het is een bron van eiwitten dus ook goed te gebruiken als je sport net zoals mij.

Ik ging aan de slag met de Vanille & Muesli variant; deze heerlijke toetjes hebben een handig lepeltje en zijn bijna overal in de supermarkten verkrijgbaar zoals de Hoogvliet en Albert Heijn. Aanrader.

Deze toetjes bevatten weinig vetten (5,0 gram) en suikers (12 gram). De crispy vlokken (muesli) vind ik erg lekker en misschien nog verrassender dan de normale muesli.

Deze toetjes zijn in o.a. Hoogvliet en Albert Heijn verkrijgbaar in verschillende varianten voor maar € 1,04 voor een verpakking van 170 gram.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!